Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Bosch WTW 85465

Код товару: 133359
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Bosch WTW 85465

Енергетичний клас A++ сушарки шириною 59,8 см. Глибина 59,9 см.

Ціна: 26488 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Bosch WTW 85465

Сучасність, як і раніше, створює для нас нові екологічні вимоги. Виробляючи обладнання для мільйонів будинків по всьому світу, Bosch намагається задовольнити найсуворіші очікування. Якщо у вас є купа одягу для сушіння кожен день, шукайте WTW85465PL енергоефективний від Bosch.
 
Пристрій пропонує систему Sensitive Drying, що гарантує рівне і ніжне сушіння завдяки унікальній структурі барабана. Тепер, завдяки застосуванню, в окремих моделях, теплові насоси м'яко висихатимуть і більш енергоефективними.
 
Сушарка WTW85465PL оснащена новітньою технологією: тепловим насосом, який приносить додаткову значну економію і дозволяє висушувати при більшнизької температури, ніж звичайні сушарки. Насправді це означає ще кращий захист тканини. Насос працює на аналогічних принципах, таких як компресори в холодильниках, які «збирають» тепло з їжі та повертають його до приміщення.
 
Програма DrainSet дозволяє дренаж води безпосередньо із сушарки у дренажний канал. Це зручне рішення заощаджує час для спорожнення контейнера з конденсованою водою, а також унеможливлює простої в пральній машині через її повноту. Пристрій дозволяє вказати режим сушіння відповідно до наших потреб, наприклад: Глажка, Шафи або Екстра сухий. Автоматичні програми підходять для сушіння більшості текстильних виробів.виключенням виробів із двошарових тканин, таких як мембранні куртки, для яких підходять програми часу.
 
Світлодіодний дисплей, що використовується в сушильних машинах Bosch, дозволяє вам легко перевіряти стан пристрою та час, що залишився до кінця вибраної програми.

Сушильна машина Bosch WTW 85465 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Bosch WTW 85465 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Bosch WTW 85465 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Bosch WTW 85465

Тип установки Окремо стоїть
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальний
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Габарити (ШxГxВ) 60/60\85 см
Рівень шуму 64 дБ
Програми Бавовна, Глажка, Гардероб, Синтетика, Сорочки / Блузки, Рушники, Спортивна програма, Шерсть, Програма MIX, Ніжна сушка, Теплий, Пір'я / Вниз, Холодна вивітримість, Супер 40
Функції Звук завершення роботи, Антивібраційний дизайн, Чутлива система сушіння, SelfCleaning Condenser, Технологія AutoDry
Додаткові можливості Захист від дітей

* Технічні характеристики Сушильна машина Bosch WTW 85465 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Bosch WTW 85465

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch WTW 85465

Код товару: 322615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289712
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360203
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →