Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY

Код товару: 141607
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY

Тип сушіння: Конденсаційний; Завантаження білизни: 8 кг; Тип керування: Електронне; Клас енергоспоживання: A++; Споживана енергія: 1.87 кВт/год; Об'єм барабана: 112 л;

Ціна: 26617 грн
шт

Опис товару Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY

Bosch WTR83V10BY - це автоматична сушильна машина конденсаційного типу. Основною перевагою є можливість встановлення пристрою в будь-якому місці без прив'язки до системи вентиляції чи каналізації. Оснащена спеціальними фільтрами, які вловлюють ворс та волоски, а також служать для покращення циркуляції у приладі та очищення повітря. Максимальна місткість під час завантаження бавовною становить 8 кілограм. Вбудовано 24 різні програми сушіння.
 
•Сушарка із системою Sensitive Drying System має великий барабан з особливою структурою, який здійснює дбайливе сушіння білизни. •Під час роботи приладу для “гасіння” вібрацій передбачені спеціальні антивібраційні смуги на бічнихстінки приладу. •Наглядний контроль за процесом здійснюється за допомогою електронного дисплея, на якому відображаються параметри сушіння та вибрані опції.
 
Прилад має масу режимів і крім стандартних сушіння за часом, змішаних тканин і спортивним одягом має кілька спеціальних. Особлива тканина-шерсть знайде дбайливе ставлення до даної моделі пристрою. При сушінні машина вибере спеціальні параметри температури і швидкості, і як наслідок річ не втратить форми і кольору, ворсинки не скачаються, не пошкодяться і вона не змінить початкового товарного вигляду. Інша і дуже складна тканина-шовк, також не залишиться без уваги. Ваші блузки та сорочки будуть ідеальними післяделікатної програми.

Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 8 кг
Габарити (ШxГxВ) 60/64/84 кг
Рівень шуму 65 дБ
Програми Синтетика: У шафу: дуже сухе У шафу: сухе Сушіння під праску Бавовна: У шафу: дуже сухе У шафу: сухе Сушка під праску Сорочки Супер 40 Вовна Делікатні тканини За часом: тепло За ​​часом: холод Змішана білизна Рушники Спортивний одяг
Функції Захисний фільтр для конденсатора Система електронного контролю рівня вологості білизни AutoDry Спеціальні антивібраційні смуги на бічних стінках приладу Багатопотокова система сушіння Sensitive Drying Систем Індикатор заповнення контейнера для конденсату Індикація забрудненості фільтра
Додаткові можливості Дисплей, Таймер відстрочки старту, Сигнал завершення роботи, Захист від дітей
Вага, кг Вага: 46.7 кг

* Технічні характеристики Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина BOSCH WTR 83V10 BY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH WTR 83V10 BY

Код товару: 322615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 289712
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360203
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →