Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Bosch WGA 242X0ME

Код товару: 187578
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Bosch WGA 242X0ME

Тип завантаження: фронтальна; Завантаження (кг): 9; Швидкість віджиму (про/хв): 1200; Витрата води (л): 53; Швидке прання; Захист від протікання; Контроль піноутворення; Контроль дисбалансу; Клас прання: A; Клас віджиму: B; Клас енергоспоживання: A++; Захист від дітей; Дисплей: LED; Рівень шуму (дБ): 72

Ціна: 23822 грн
шт

Опис товару Пральна машина Bosch WGA 242X0ME

 Практично безшумна пральна машина

Пральні машини Bosch, з використанням технології AntiVibration на бічних стінках, не тільки мають привабливий дизайн, але й забезпечують більшу стабільність та зменшують вібрацію під час їхньої роботи. Крім того, удосконалена ізоляція також знижує рівень шуму, завдяки чому пральні машини Bosch вражають тихою роботою під час віджиму. Результати прання, які можна побачити, а не почути!
 
100% захист від протікання води на весь термін служби пральної машини.
При пошкодженні заливного шланга, AquaStop миттєво закриває клапан і блокує подачу води, тим самим гарантуючи вам 100% захист від протікання.
 
Дбайливата економна!
Ваша пральна машина може заощадити час та зусилля, але часто це призводить до надмірного споживання води. Технологія ActiveWater забезпечить неперевершені результати, витрачаючи лише необхідну кількість води. Вбудовані датчики регулюють витрату води відповідно до типу тканини та кількості білизни, тоді як наші запатентовані технології барабана та система подачі води роблять більш швидке змочування.
 
Індивідуальний підхід до кожної плями.
Не буває двох однакових плям. Але вибір правильної програми прання для будь-якого може стати досить заплутаним завданням і результат буде далеким від ідеального. Пральна машина Bosch з технологією AntiStain допоможуть Вамзавжди надійно видаляти під час прання будь-які плями. Пральна машина автоматично розпізнає до 16 видів плям від шоколаду та трави, до червоного вина, що найважче видаляються. До того, як почнеться виконання вибраної Вами програми, пральна машина налаштує параметри температури, замочування та обертання барабана в залежності від виду наявних плям. Таким чином, незалежно від виду плям, технологія AntiStain допоможе легко отримати неперевершені результати. Повністю автоматично!
 
SpeedPerfect: ідеальне прання на 65% швидше.
SpeedPerfect - це спеціальна функція, розроблена для ситуацій, коли ви поспішаєте. З SpeedPerfect ви можете скоротити час прання до 65%* без шкоди длярезультатів. Ця функція може бути використана у поєднанні з більшістю програм, з будь-яким завантаженням та будь-яким типом тканин. Наприклад, вибравши програму "Змішана білизна" у поєднанні зі SpeedPerfect, ви можете випрати до 4 кг білизни всього за 45 хвилин.
* Різниця між тривалістю програми Easy Care 40°C та тривалістю програми Easy Care 40°C у поєднанні з функцією SpeedPerfect.
 
Ідеальне прання для білизни з різним ступенем забруднення.
Дорогий і делікатний одяг можна зіпсувати лише одним пранням. Унікальна запатентована система VarioDrum акуратно видаляє інтенсивні забруднення та плями на всіх видах одягу, не шкодячи йому. Залежно від обраної програми, асиметричнівиступи краплевидної форми зумовлюють обережне переміщення білизни до центру барабана незалежно від напрямку його обертання. Це не тільки забезпечує інтенсивне очищення сильно забрудненого одягу, але швидше та ретельніше очищає всю білизну.
 
Додайте речі будь-якої миті.
Дозвантаження від Bosch дозволяє додати або прибрати зайвий одяг під час прання. Просто натисніть на кнопку «Пауза» і відкрийте дверцята пральної машини, додайте необхідні речі та продовжіть цикл прання.

Пральна машина Bosch WGA 242X0ME Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Bosch WGA 242X0ME в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Bosch WGA 242X0ME в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Bosch WGA 242X0ME

Тип установки Окремо стоїть
Управління поворотна ручка + сенсори
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий чорний
Максимальне завантаження, кг 9 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 84.5x59.7x58.8 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 72 дБ / 50 дБ при пранні /
Програми Бавовна
Синтетика
Джинси/Темні тканини
Гардини
Швидке прання/Змішані тканини
Протиалергічна прання
Супер 30'/15'
Тонкі тканини/Шовк
Функції Відстрочка старту прання 1-24 год
SpeedPerfect
EcoPerfect
Старт/Пауза з можливістю дозавантаження
Легке прасування
Вибір кількості обертів віджиму/утримання води після останнього ополіскування
Блокування приладу від дітей
Додаткові можливості Технологія VarioPerfect
Барабан VarioDrum
Спеціальні антивібраційні смуги на бічних стінках
Технологія дбайливого споживання води ActiveWater™ Plus
Багаторівневий захист від протікання води
Система оптимізованого каскадного змочування білизни 3D-AquaSpar
Автоматична оптимізація споживання води та електроенергії в залежності від завантаження
Індикація кількості спожитої енергії
Електронний контроль за виконанням усіх програм
Індикація передозування білизни
Автоматичне розпізнавання піни в
Вага, кг 71.558 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Bosch WGA 242X0ME можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Bosch WGA 242X0ME

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch WGA 242X0ME

Код товару: 348705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345301
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308898
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →