Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T

Код товару: 162075
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Котли Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T

Водонагрівач (бойлер) електричний проточний • потужність: 6 кВт • тип ТЕНу: мокрий • установка: вертикальний • розміри (ВxШxГ, см): 25x14,4x10

Ціна: 7525 грн
шт

Опис товару Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T

Електричний проточний водонагрівач Bosch Tronic TR 1000 6T під мийкою для однієї точки споживання, гідравлічне управління, мідний спіральний теплообмінник великої площі теплообміну, виробляються на заводі BOSCH в Португалії та оснащені необхідними відповідними європейськими стандартами пристроями для захисту від перегріву, температур Тільки за наявності протоки, добре зарекомендували себе в країнах ЄС. Компактні та прості у виконанні водонагрівач проточний БОШ можуть встановлюватися прямо у ванній кімнаті, під мийкою або над мийкою безпосередньо біля точки водорозбору, т.к. мають високий рівень електробезпеки і захищені від бризок.

/> Водонагрівач проточний BOSCH (Бош) TR 1000 6T – високоякісний електричний нагрівач, ідеально підходить для котеджів з віддаленою точкою водорозбору, будинків, підключених до ГВП, невеликих кафе, перукарень, офісів.

Водонагрівачі серії TRONIC TR 1000 6T мають два нагрівальні елементи, підключені паралельно, що дозволяє максимально швидко нагріти воду і при цьому зекономити електроенергію за рахунок швидкості нагрівання. Вони не мають ємності для гарячої води, проте їх потужність у кілька разів сильніша, ніж накопичувальні водонагрівачі, а нагрівання відбувається завдяки проходженню води через нагрівач.

Розміри проточних водонагрівачів BOSCH TR 1000 зазвичай достатньокомпактні, вони не займають багато місця навіть у невеликому приміщенні, тому технологія Clickfix дозволяє легко встановити їх як вертикально, так і горизонтально.

Все обладнання фірми Бош виготовляється з екологічно чистих матеріалів на заводі BOSCH у Португалії та проходять жорсткий контроль якості.

Bosch докладає зусиль для постійного успішного розвитку та утримання провідних позицій на ринку у всіх сферах своєї діяльності. Через свою продукцію компанія Bosch прагне зробити внесок у затвердження безпечного, екологічного та комфортного способу життя.

Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Котли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Котли и купити Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T

Тип водонагрівача Проливний
Метод нагрівання Електрика
Нагріваючий елемент Мокрий ТЕН
Об'єм танка 3 л/хв
Функції Потужність 6000 Вт
Встановлення Вертикальний
Розміри (shhvhgg) 25x14.4x10 см
Вага 1.8 кг

* Технічні характеристики Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бойлер Bosch Tronic 1000 6 T

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch Tronic 1000 6 T

Код товару: 346792
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 8092
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje GBF 50 7740 грн
Код товару: 162338
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →