Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрогриль Bosch TCG4104

Код товару: 324608
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електрогрилі Електрогриль Bosch TCG4104

Електрогриль Bosch TCG4104 - зручний та місткий електрогриль контактного типу, який приготує будь-які продукти практично без жиру, зберігши максимальну кількість корисних речовин, вітамінів та мінералів.

Ціна: 4214 грн
шт

Опис товару Електрогриль Bosch TCG4104

Електрогриль Bosch TCG4104 - зручний та місткий електрогриль контактного типу, який приготує будь-які продукти практично без жиру, зберігши максимальну кількість корисних речовин, вітамінів та мінералів.
 
Смачна та корисна їжа
Місткий контактний електрогриль приготує різноманітні страви, зберігши максимальну кількість корисних речовин. Актуальний варіант для сучасних користувачів, які цінують свій час і вважають за краще харчуватися правильно. Зручна модель формату 3-в-1 працює як традиційний контактний гриль, відкритий настільний прилад або духова шафа.
 
Продуманий дизайн
У комплекті постачання передбачено спеціальний піддондля стікаючого жиру та соку. Всі надлишки при приготуванні соковитих і жирних продуктів потрапляють у цей лоток і потім можуть бути використані в інших стравах. Завдяки цьому витрати на приготування мінімальні та й робоче місце залишається чистим. Надійне складання елементів з інертного до харчових продуктів матеріалу гарантує тривалий термін служби. Метал ефективний у роботі та простий у очищенні, рифлена поверхня забезпечує гарний візерунок.
 
Точна корекція
Температура нагрівання підбирається індивідуально залежно від виду продукту та ступеня подрібнення. Підведення тепла відразу з двох сторін забезпечить чудовий смак та оптимальну ступінь прожарювання. Приготувати соковитий стейк з кров'ю тахрусткою рум'яною скоринкою або запекти ароматні овочі на грилі – з Bosch TCG4104 можна провести будь-який кулінарний експеримент. Потужності 2000 Вт достатньо для швидкої та продуктивної роботи з продуктами будь-якої текстури. Поворотний перемикач полегшує контроль.
 
Вдвічі більше
Пара знімних рифлених пластин з алюмінію із спеціальним напиленням дозволяє готувати будь-які страви без ризику прилипання та пригорання продукту. Готові вироби мають правильну форму з характерним малюнком, а знімні пластини легко мити в посудомийній машині. Все зручно та просто. Готувати можна як на відкритому грилі, так і в закритому вигляді, що прискорює процес і дозволяє готувати відразу подвійну.порцію улюблених запечених страв.
 
Корисні опції
Функція термостата автоматично підтримує задану температуру нагрівання пластин, з включенням та відключенням нагрівачів за потребою. Можливість зняти пластини та піддон спрощує очищення приладу. Регулювання верхньої пластини по висоті дозволяє запікати продукт будь-якої товщини з надійною фіксацією для безпечної роботи. Можливість розгорнути пластини на 180° дозволяє готувати вдвічі більше продуктів, а також експериментувати з оригінальними рецептами.
 
Готуйте якісні та корисні страви швидко та стильно:
  • Світлова індикація: лампочка гасне при досягненні необхідноїтемператури.
  • Корисна їжа: пластини гриля з нахилом, що дозволяє жиру стікати у піддони для збирання жиру.
  • Легке очищення поверхні завдяки використанню високоякісних матеріалів, таких як пресований алюміній та антипригарне покриття.
  • Знімні пластини гриля.
  • Плаваючий шарнір дозволяє рівномірно приготувати навіть товсті продукти.
  • Інструкція з приготування на грилі - в інструкції з експлуатації.
  • Підходить для зберігання у вертикальному положенні.

Електрогриль Bosch TCG4104 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрогриль Bosch TCG4104 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електрогрилі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електрогрилі и купити Електрогриль Bosch TCG4104 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрогриль Bosch TCG4104

Напруга 220-240 В
Тип Контактный (прижимной)
Тип нагрівального елементу ТЭН
Для приготування Гриль
Стейки
Сосиски
Сэндвичи
Кількість температурних режимів 5
Потужність 2000 Вт
Розмір робочої поверхні 32.8 x 23.8 см
Оснащення Открытие на 180°
Длина кабеля: 1.2 м
Вес: 3.9 кг
Вертикальное хранение
Емкость для сбора жира
Положення пластин Сменные
Тип встановлення Отдельностоящий
Настольный
Тип керування Электромеханическое
Матеріал поверхні смаження Антипригарная
Хромированная сталь
Матеріал корпусу Металл
Особливості Индикатор работы
Регулятор мощности
Регулируемый термостат
Регулировка положения пластин
Габарити (ВхШхГ) 11.5 х 40 х 33 см
Країна-виробник Греция
Комплектація Электрогриль
Пластины
Руководство
Гарантийный талон
Робоча поверхня Рифленая
Колір Красный

* Технічні характеристики Електрогриль Bosch TCG4104 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрогриль Bosch TCG4104

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch TCG4104

Код товару: 89936
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 301716
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321215
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →