Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E

Код товару: 328539
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посудомиючі машини Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E

Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E - окрема підлогова машина шириною 45 см, місткістю до 9 комплектів посуду та керуванням за допомогою кнопкових перемикачів.

Ціна: 18189 грн
шт

Опис товару Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E

Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E - окрема підлогова машина шириною 45 см, місткістю до 9 комплектів посуду та керуванням за допомогою кнопкових перемикачів.
 
Миття посуду так тихо, як ніколи раніше
Зміст будинку в чистоті може бути важким. І тримати це в таємниці іноді може здатися неможливим. Наші посудомийні машини із двигуном EcoSilence Drive забезпечують високу якість прання з низьким рівнем шуму. EcoSilence Drive, оснащений безщітковим енергозберігаючим двигуном з оптимально зниженим рівнем шуму, забезпечує плавну та тиху роботу пристрою. Тепер ви можете насолоджуватися будинком, в якому так само тихо, як ічисто.
 
Управління
Дистанційне керування пристроєм, оповіщення та вибір найкращих програм та функцій, доступних за допомогою програми Home Connect.
Підключіть домашній прилад до безкоштовної програми для iOS та Android. З QR-кодом це дуже просто. Якщо у вас виникли питання – ми допоможемо, звертайтеся до лінії обслуговування Home Connect.
 
Функції
Виносити недостатньо сухий або занадто гарячий посуд може бути неприємним. Завдяки функції EfficientDry дверцята посудомийної машини відчиняються автоматично після закінчення програми. Це практичне рішення прискорює процес сушіння, запобігає утворенню конденсату і м'яко охолоджує посуд, щоб його можна було вийняти безнеобхідності витирати вручну. Ця функція не тільки сприяє кращому результату сушіння, але й заощаджує електроенергію.
 
Програми
Спростіть повсякденні завдання та отримайте максимальну віддачу від вашої розумної посудомийної машини. За допомогою опції "Улюблене" зберігайте улюблені комбінації програм та додаткових функцій. Цей параметр можна активувати безпосередньо на панелі керування посудомийної машини. Ви можете згадати певну комбінацію, наприклад, з'єднавши ExtraDry - Extra Dry із програмою Eco 50° та запустити посудомийну машину одним дотиком. Використовуючи Home Connect, можна налаштувати кілька улюблених програм зі свого смартфона. Помив посуд так,як ви хочете, завдяки опції «Вибране» - одним дотиком.
 
Безшумна програма 50°C
Програма Silent 50°C дозволяє мити посуд із мінімальним рівнем шуму, не порушуючи спокійну атмосферу в будинку. Він знижує рівень шуму приладу щонайменше у 1.5 рази порівняно з еталонною програмою Eco 50°C. Це особливо цінно вночі та в будинках з відкритою кухнею у вітальні.

Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посудомиючі машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посудомиючі машини и купити Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E

Тип машини Узкая
Спосіб встановлення Отдельностоящая
Напольная
Місткість комплектів 9
Клас енергоспоживання A++
Клас сушіння А
Тип керування Кнопочные переключатели
Дісплей Есть
Захист від дітей Есть
Кількість програм 6
Кількість температурних режимів 4
Тип сушіння Активная (с теплообменником)
Витрати води 7 л
Стандартні програми миття Своя программа
Предварительное ополаскивание
Автоматическая
Экономная
Интенсивная
Ночная (тихая)
Самоочистка
Ежедневная
Спеціальні програми Управление через Интернет: Home Connect
Использование «таблеток»
Таймер отсрочки запуска
Защита от детей
Рівень шуму під час роботи 45 дБ
Захист від протікання Есть
Датчик чистоти води Есть
Додаткова інформація Регулировка верхней корзины
Индикатор наличия соли,
Индикатор наличия ополаскивателя
Инверторный двигатель: EcoSilence Drive
Колір Нержавеющая сталь
Розміри (ШхГхВ) 45 x 60 х 84.5 см
Вага 41 кг

* Технічні характеристики Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Посудомийна машина Bosch SPS 4EKI60E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch SPS 4EKI60E

Код товару: 306383
На замовлення, 1-3 дні
Bosch SRS 2HKI59E 18232 грн
Код товару: 334358
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 115903
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →