Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E

Код товару: 265643
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Посудомиючі машини Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E

Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E - посудомийна машина, що вбудовується. та модель найкраще підійде для великих будинків, де часто миється велика кількість посуду.

Ціна: 23435 грн
шт

Опис товару Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E

Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E - посудомийна машина, що вбудовується.
 
Турбота про довкілля - клас енергоспоживання A++++
Клас енергоспоживання A+++ - відзнака для найбільш енергоефективних пристроїв. Якісні посудомийні машини з такою оцінкою - чудова пропозиція для покупців, які цінують економічні рішення. Ця модель найкраще підійде для великих будинків, де часто миється велика кількість посуду. Однозначно варто звернутися до дешевого обладнання, яке гарантує низьке споживання води та електроенергії.
 
Місткість 13 комплектів посуду - ідеально для великої родини
Посудомийна машина, яка дозволитьвимити відразу 13 комплектів посуду, отримала визнання широкого кола покупців. Вони обоє є власниками великих будинків та людьми, які дуже часто влаштовують обіди для всієї родини чи вечірки для друзів. Миття багатьох тарілок або столових приладів вручну перестане бути рутинною роботою. Просто покладіть їх у посудомийну машину. Вибирайте комфорт та насолоджуйтесь найвищою функціональністю.
 
Функція прання при половинному завантаженні
Функція, що дозволяє мити менше посуду. Це ідеальне рішення для людей, яким важливе швидке прибирання як після сімейної вечері, так і після великої вечірки. Варто зазначити, що програма буде регулювати кількість води,яке потрібно залити. Завдяки цьому нам не потрібно турбуватися про високі рахунки. Це практичний та економічний метод, який отримав широке визнання в очах найвибагливіших клієнтів.
 
Приховані органи управління посудомийною машиною
Посудомийна машина з прихованою панеллю - відмінна пропозиція для покупців, які дбають про гармонійний дизайн кухонного простору. Така техніка нагадуватиме шафу, завдяки чому відмінно впишеться в інтер'єр. Крім того, це безпечне рішення для будинків із дітьми, оскільки кнопки невидимі. Тому, щоб отримати доступ до всіх найважливіших функцій, необхідно відкрити дверцята посудомийної машини. Такі пристрої дужеохоче вибирають вимогливі покупці.
 
Регулювання температури в діапазоні 45-70°C.
Широкий температурний діапазон – гарантія відмінної функціональності. Клієнти можуть адаптувати програму до типу посуду та ступеня забруднення склянок або тарілок. Висококласна посудомийна машина дозволить безпечно мити ніжні келихи та навіть декорований фарфор. Це, безперечно, пропозиція для людей, які цінують сучасні технічні рішення та шукають першокласне обладнання, яке дозволить їм роками насолоджуватися комфортом використання.
 
Попередній перегляд ходу роботи посудомийної машини
Електронний дисплей покаже найважливішуінформацію про роботу посудомийної машини. Ви можете легко побачити докладну інформацію про задану температуру або поточну програму. Так набагато простіше контролювати роботу пристрою. Варто зазначити, що окремі елементи відображаються розбірливо із текстовими або графічними символами. Завдяки цьому навіть користувач-початківець легко розшифрує все маркування.
 
Ще більше місця
Посудомийна машина з верхнім ящиком для столових приладів - відмінна пропозиція для клієнтів, для яких комфорт використання є головним критерієм покупки. Виробники якісного обладнання все частіше обирають це сучасне та функціональне рішення. Висувний ящик -альтернатива кошику, який трохи обмежував нижній простір усередині пристрою. Тепер місце для їдалень під рукою. Вибираючи таку посудомийну машину, ви вибираєте зручність вище за середню.

Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Посудомиючі машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Посудомиючі машини и купити Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E

Тип машини Повнорозмірна
Спосіб встановлення Повновбудована
Місткість комплектів 13
Клас енергоспоживання З
Комплектація А
Клас сушіння А
Тип керування Електронне
Дісплей LED
Кількість програм 6
Тип сушіння Конденсаційна
Витрати води 10 л
Стандартні програми миття Своя програма
Половинне завантаження
Попереднє ополіскування
Еко (50°C)
Авто (45-65 ° C)
Інтенсивний (70°C)
Прискорений (65°C)
Тихо (50°C)
Рівень шуму під час роботи 46 дБ
Захист від протікання Є
Датчик чистоти води Є
Колір Білий
Розміри (ШхГхВ) Розміри (ВхШхГ), див: 81.5 x 59.8 x 55
Розміри для вбудовування (ВхШхГ), см: 81.5 х 60.0 х 55.0
Вага 34.6 кг

* Технічні характеристики Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Посудомийна машина Bosch SMV 4EVX10E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch SMV 4EVX10E

Код товару: 306294
На замовлення, 1-3 дні
Bosch SMV 4HVX00K 23865 грн
Код товару: 227825
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 33398
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →