Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E

Код товару: 207269
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E

Тип поверхні – електрична; Тип конфорок – індукційні; Кількість конфорок – 5; Матеріал робочої поверхні - склокераміка; Перемикачі (управління) – Сенсорні; Функції - Захист від дітей, Таймер, Турбоконфорка, Індикатор залишкового тепла; Конструкція – незалежна; Глибина, см – 52,7;

Ціна: 81571 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E

Преміальна серія пристроїв

Варильна поверхня Bosch PXX975KW1E – це інноваційне рішення у сфері кухонної техніки, виконане у преміальному дизайні Serie 8. Дана модель оснащена широким функціоналом, який допоможе легко та швидко створювати будь-які страви. Що стосується зовнішнього оформлення, то воно мінімалістичне та вишукане, панель проста у догляді, монтаж не створює складнощів при вбудовуванні.
Індукційний принцип

Індукційний принцип роботи став одним із найбільш затребуваних при створенні варильних поверхонь. Вся справа в його енергоефективності та здатності бути реалізованим у пристрої плоского форм-фактора. Панель не має виступів на своїй поверхні, що вигідновідрізняє її від багатьох інших варіантів та полегшує догляд. Індукційний пристрій спрямовує жар безпосередньо в посуд, а не поверхню панелі, тому корпус не нагрівається. В цей же час вміст ємності дуже швидко доходить до потрібної кондиції.
Автоматичне фокусування

Система автофокусу на конфорках добре доповнює загальний функціонал, т.к. вона допомагає варильній поверхні точно визначити, де саме розміщується дно посуду, щоб точно направити тепло безпосередньо в нього.
Об'єднання кількох зон

Функція FlexInduction здатна зробити кілька зон однієї. Це дає необмежені можливості у виборі посуду для приготування страв.
Збільшення потужностіPowerBoost

Кожна конфорка може отримати приріст потужності до 50%. Це забезпечується наявністю опції PowerBoost, яка використовує ресурси в запасі, щоб дати ще більшу продуктивність. Прискорене нагрівання забезпечене.
Підключення Home Connect

Технологія Home Connect дозволить підключити варильну поверхню до софту віддаленого керування, тим самим розширивши її можливості та полегшивши керування нею.

Розміри для вбудовування (Ш/Г): 88 х 49 см.

Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 5 штук
Перемикачі Сенсор
Таймер каміна Є
Матеріал стін -
Автоматичний банк -
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 91.6x52.7

* Технічні характеристики Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня BOSCH PXX 975KW1E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH PXX 975KW1E

Код товару: 273213
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 368137
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324516
На замовлення, 1-3 дні
AEG ITE 42600 KB 90429 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →