Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E

Код товару: 318919
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E

Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E - електрична варильна плита з індукційними конфорками, поверхнями зі склокераміки та сенсорним керуванням.

Ціна: 25800 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E

Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E - електрична варильна плита з індукційними конфорками, поверхнями зі склокераміки та сенсорним керуванням.
 
Індукційна плита
Поверхня поєднують довговічність із сучасними технологіями, що полегшують життя на кожному кроці, навіть на кухні. Ці пристрої вже давно перестали використовуватись, для приготування знадобиться час. Сьогодні вони розумні кухонні помічники і здатні розпізнавати, де стоїть посуд, автоматично об'єднувати кілька зон нагріву в одну або змінювати рівень потужності нагріву за допомогою автоматичних датчиків.
 
PerfectFry
Ідеальна температура є вирішальною під час смаження. Занадто високийрівень призведе до того, що навіть найкращий стейк буде надто швидко обсмажений чи підгорів. Незалежно від того, що ми любимо – легке, середнє чи добре прожарене – приготування м'яса не може бути простіше. Датчик PerfectFry постійно контролює температуру під час смаження і точно регулює її за потреби.
 
Швидкий початок
Функція QuickStart дозволяє негайно розпочати нагрівання на полі, де ви щойно поставили каструлю. Все, що вам потрібно зробити, це увімкнути варильну поверхню і пристрій визначить, яке поле потрібно увімкнути.
 
PowerBoost
Додаткова потужність: удосконалена функція PowerBoost, доступна на наших індукційних плитах, дає ще більшепотужність для прискорення приготування. Наприклад, тепер 2 літри води можна закип'ятити майже втричі швидше, ніж на звичайній керамічній плиті.

Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E

Тип поверхні Електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 5
Перемикачі Сенсорні
Таймер каміна Є
Колір панелі конференцій Чорний
Розміри (SHG) Розміри (ШхГ): 80.2 x 52.2 см
Розміри для вбудовування (ШХГ): 750 x 490 мм

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Bosch PIV 851FC5E

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch PIV 851FC5E

Код товару: 153398
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 131791
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 83683
На замовлення, 1-3 дні
Bosch PPP 6A6M90R 26402 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →