Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59

Код товару: 231412
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Кухонні комбайни Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59

Кухонная машина Bosch MUM58M59 є багатофункціональним стаційним мережевим приладом. У ній застосований продуктивний двигун потужністю 1000 Вт, здатний виконувати планетарне обертання насадок - 3D PlanetaryMixing. Такий метод дозволяє змішувати інгредієнти швидко та якісно. Швидкість обертання мотора регулюється сімома рівнями, а крім того, він може працювати в імпульсному режимі. Продукти для обробки поміщаються у чашу об'ємом 3,9 літра з нержавіючої сталі або у пластикову чашу блендера ємністю 1,25 літра. Модель укомплектована великою кількістю насадок, що розширює її можливості. Зміна насадок проводиться за допомогою системи Easy Arm Lift, що забезпечує легке підняття кріпильного универсального рычагу. Серед аксесуарів можна відзначити шнекову м'ясорубку, прес для цитрусових, різні види терок і шатківниць, виночки для збивання та гак для замісу тесту. Кухонна машина Bosch MUM58M59 встановлена ​​на гумові ніжки-присоски і має захист від перегріву, а для зберігання насадок є зручна сумка.

Ціна: 14448 грн
шт

Опис товару Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59

Кухонная машина Bosch MUM58M59 є багатофункціональним стаціонарним мережевим приладом. У ній застосований продуктивний двигун потужністю 1000 Вт, здатний виконувати планетарне обертання насадок - 3D PlanetaryMixing. Такий метод дозволяє змішувати інгредієнти швидко та якісно. Швидкість обертання мотора регулюється сімома рівнями, а крім того, він може працювати в імпульсному режимі. Продукти для обробки поміщаються у чашу об'ємом 3,9 літра з нержавіючої сталі або у пластикову чашу блендера ємністю 1,25 літра. Модель укомплектована великою кількістю насадок, що розширює її можливості. Зміна насадок проводиться за допомогою системи Easy Arm Lift, що забезпечує легке підняття кріпильного универсального рычагу. Серед аксесуарів можна відзначити шнекову м'ясорубку, прес для цитрусових, різні види терок і шатківниць, виночки для збивання та гак для замісу тесту. Кухонна машина Bosch MUM58M59 встановлена ​​на гумові ніжки-присоски і має захист від перегріву, а для зберігання насадок є зручна сумка.

Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Кухонні комбайни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Кухонні комбайни и купити Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59

Тип Кухонні машини
Потужність двігуна 1000 Вт
Ємність чаші 2 л
Тип керування Є
Кількість швидкостей 7
Насадки Є
Матеріал корпусу Є
Матеріал чаші Є
Додаткова інформація 10
Габарити (ВхШхГ) Є
Вага Електронне
Колір Пластик/метал
Комплектація Метал

* Технічні характеристики Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Кухонний комбайн Bosch MUM 58M59

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch MUM 58M59

Код товару: 220035
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MUM 58M64 14921 грн
Код товару: 231155
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229208
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MUM 5XW40 18103 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →