Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач Bosch MSM 2413 V

Код товару: 72593
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач Bosch MSM 2413 V

Сучасний блендер стане незамінним помічником на кухні! Блендери компанії BOSCH відрізняються унікальним фірмовим дизайном, безкомпромісною якістю матеріалів і складання, а також особливою функціональною оснащеністю, яка включає інноваційні розробки, що є власним патентом фірми. Блендер BOSCH MSM 2413 V (MSM2413V) відрізняється високою ефективністю роботи та низьким рівнем шуму. За допомогою цього компактного та надійного блендера готувати смачні та корисні страви для своєї родини стане значно простіше. Завдяки високій потужності (400 Вт), гострі ножі приладу обертаються дуже швидко, що дозволить легко впоратися із продуктами будь-якої жорсткості. Блендер BOSCH MSM 2413 V дозволяє приготувати однорідні, смачні соуси, дієтичне дитяче харчування та різноманітні страви для всієї Вашої родини. Він займає мало місця, завжди готовий до роботи, а насадку легко вимити після роботи. Після закінчення приготування Ви легко від'єднаєте занурювальну частину блендера для зручного очищення. У комплекті є мірна склянка об'ємом 0.7 л з поділками. Особливості: - функція CleverMixx Baby: Ідеально підходить для приготування дрібних порцій пюре, соусів та заправок, або для дитячого харчування - Просте використання завдяки невеликій вазі та ергономічній формі - Знімна ніжка блендера з високоякісної нержавіючої сталі, мірна склянка та спеціальний додатковий. - Тепер завдяки потужному мотору 400 Вт, Ви зможете приготувати напої швидко та легко, тоді як усі інгредієнти будуть подрібнені рівномірно. - Знімна ніжка блендера з високоякісної нержавіючої сталі для приготування пюре та змішування без зайвих зусиль та розбризкування.

Ціна: 2021 грн
шт

Опис товару Змішувач Bosch MSM 2413 V

 Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач Bosch MSM 2413 V в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач Bosch MSM 2413 V

Тип блендера занурювальний
Тип змішувача ручний
Потік швидкостей 1
Потужність (BT) 400
КОНТРОЛЬ кнопки
Матеріал корпусу метал
Матеріал підводної частини метал
Забарвлення синій
Вага 1,1
Розміри (SHHHHV) 37,5х6х6 см

* Технічні характеристики Змішувач Bosch MSM 2413 V можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач Bosch MSM 2413 V

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch MSM 2413 V

Код товару: 243340
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 29911
На замовлення, 1-3 дні
Bosch MSM 66150 2064 грн
Код товару: 85176
На замовлення, 1-3 дні
Braun HM 3000 WH 2064 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →