Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Змішувач BOSCH MS8CM61V5

Код товару: 209081
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Змішувачі Змішувач BOSCH MS8CM61V5

Тип пристрою: занурювальний (ручний) блендер; Потужність (Вт): 1000; Кількість швидкостей: 12; Плавне регулювання швидкості; Турборежим; Імпульсний режим; Вакуумний насос; Передбачені програми: Ємності: чаша для подрібнення; мірний стакан; Насадка: ніжка-блендер; віночки для збивання; ніж для подрібнювача

Ціна: 5332 грн
шт

Опис товару Змішувач BOSCH MS8CM61V5

Вакуумна система зберігання в комплекті: використовуйте вакуумну насадку для видалення повітря з вакуумного аксесуара (контейнера або мішка), щоб ваша їжа залишалася свіжою протягом тривалого часу.

Максимальна потужність Bosch з мотором потужністю 1000 Вт: для обробки навіть найжорсткіших інгредієнтів, з можливістю використання різноманітних аксесуарів.

QuattroBlade Pro з технологією, яка запобігає прилипанню палички міксера на дно-забезпечує ідеальні результати.

Корпус виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі з ергономічною формою та ручкою SoftTouch: для зручного та надійного захоплення.

Змінна швидкість: 12швидкостей плюс кнопка Turbo забезпечують ідеальну консистенцію інгредієнтів для кожного рецепту.

Міцний контейнер та кишені на блискавці для багаторазового використання.

Штабеліруема вакуумна банка виготовлена ​​з міцного тритану, який не містить BPA, стійкий до плям і нейтральний по запаху. Ви можете сміливо покласти його як у мікрохвильову піч, так і в посудомийну машину. Вакуумні пакети з практичною подвійною блискавкою можна використовувати багаторазово, вони не містять BPA та стійкі до розриву. Ви також можете мити їх у посудомийній машині.
Тримайте їжу свіжою довше, з вакуумною системою зберігання

Тримайте вашу їжу свіжою довше! Прикріпіть вакуумну насадку до барногоміксеру простим клацанням миші, щоб продовжити свіжість ваших готових продуктів, свіжих продуктів або інгредієнтів у вакуумних контейнерах та мішках на блискавці. Насолоджуйтесь смаком свіжих продуктів щодня.
Ідеальна консистенція завдяки 12 передачам та кнопці turbo

Тепер у вас є контроль над точним налаштуванням для кожного завдання. Будь то суп, соус або майонез, просто виберіть найкращу швидкість з 12 градусів змінної настройки. Для повної продуктивності та складних завдань просто натисніть кнопку turbo.
Надзвичайно потужний двигун для отримання відмінних результатів за короткий час

Двигун із максимальною потужністю відповідає навіть найвищим вимогам. Виможете обробляти змішування, подрібнення, нарізку або заміс завдяки неймовірно потужному двигуну потужністю 1000 Вт та широким аксесуарам. Ви можете приготувати навіть найжорсткіші інгредієнти дуже швидко та просто. Для більшого задоволення від ідеального результату.
Ідеальний контроль для ідеальних результатів змішування

Змішування ніколи не було таке просто. Особлива опукла форма міксовацей ніжки забезпечує цілу низку переваг: ігредієнції крадуться безпосередньо до ножа QuattroBlade Pro з чотирма гострими краями і мікс виходить ще ефективнішим. Ніжка не прилипає до дна контейнера, і ви чудово контролюєте весь процес змішування без зайвих перерв та небажаногозабруднення.

Змішувач BOSCH MS8CM61V5 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Змішувач BOSCH MS8CM61V5 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Змішувачі и купити Змішувач BOSCH MS8CM61V5 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Змішувач BOSCH MS8CM61V5

Тип блендера Занурювальний
Потік швидкостей 12 шт
Потужність (BT) 1000 Вт
КОНТРОЛЬ Механіка
Форсунки ніжка-блендер
віночки для збивання
ніж для подрібнювача
Шліфування Є
Імпульсний режим Є
Матеріал корпусу Метал/пластик
Матеріал підводної частини Сталь
Отвір для інгредієнтів Пластик
Додаткові режими Турборежим
Вакуумний насос
Шнур 1.2 м
додаткова інформація чаша для подрібнення
мірна склянка / 600 мл /
Забарвлення Чорний сталь
Вага 2 кг
Розміри (SHHHHV) 40x6x6 см

* Технічні характеристики Змішувач BOSCH MS8CM61V5 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Змішувач BOSCH MS8CM61V5

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH MS8CM61V5

Код товару: 80990
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156653
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 244677
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →