Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Bosch KIV 38X20

Код товару: 15070
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Bosch KIV 38X20

Холодильник із морозильною камерою, об'єм - 279 л. Клас енергоспоживання А+. Автономне збереження холоду: до 13 год. Клімат-клас: ST. Календар заморожування. Габарити (ВхШхГ): 177x54x55 см. Колір: білий

Ціна: 22790 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Холодильник Bosch KIV 38X20

Розглянемо один із представників даного типу домашньої техніки, а саме модель Bosch KIV38X20 докладніше. Потрібно відразу виділити, що холодильник працює дуже тихо та економічно споживає електроенергію. Стійко переносить не рідкісні кидки напруги в електромережі, а при раптовому відключенні електрики здатний автономно підтримувати низьку температуру тривалий час. Bosch KIV38X20 має габарити 54.1x54.5x177.2 см та внутрішній об'єм 282 л. Енергоспоживання цього агрегату: клас A (317 кВтг/рік). Купивши і ставши власником цього холодильника, навіть найприскіпливіший споживач може бути абсолютно впевнений у його надійності при експлуатації. Авторитетне ім'я виробника побутової техніки,який його створив Bosch є найкращим гарантом.
 
Даний агрегат відмінно вписується в більшість інтер'єрів, хоча само собою зрозуміло, що зовнішній вигляд холодильника кожен підбирає під власний смак. Внутрішність холодильника Bosch KIV38X20 - світла, як практично по всіх холодильниках. Найчастіше більшість холодильних агрегатів пофарбовані саме у світлі тони. Так роблять не тому, що світлий холодильник краще виглядає, а з міркувань практичності. Адже від світлих предметів краще відбиваються теплові хвилі.
 
І на закінчення кілька рекомендацій щодо встановлення холодильника та правильного використання. Враховуючи те, що зазвичай холодильниквстановлюється задньою стінкою до стіни кухні або кімнати, спробуйте встановити холодильник на відстані від стіни не перевищує 5 см, для того щоб компресор холодильника не перегрівався. Крім цього не варто використовувати холодильний агрегат як підставку під купу всякого мотлоху який нікуди більше діти. Через це конвекція повітря перекривається, і охолодження компресорів стає недостатнім. До речі, через конвекцію повітря холодильник може збирати до 60% пилу в приміщенні де він знаходиться.

Холодильник Bosch KIV 38X20 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Bosch KIV 38X20 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Bosch KIV 38X20 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Bosch KIV 38X20

Встановлення вбудований
Тип холодильника холодильник із морозильником
Система охолодження краплинна
Розташування морозильної камери знизу
Загальний об'єм, л 279
Об'єм холодильника, л 219
Обсяг морозильної камери, л 60
Колір білий
Керування електромеханічне
Єнергоспоживання клас A+ (290 кВтг/рік)
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Зона свіжості н.д.
Можливість перевішування двері є
Рівень шуму до 40 дБ
Потужність заморожування до 3 кг/добу
Додаткові можливості н.д.
Габарити (ШxГxВ) 54x55x177 см
Вага н.д.

* Технічні характеристики Холодильник Bosch KIV 38X20 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Bosch KIV 38X20

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch KIV 38X20

Код товару: 156834
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330305
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 334378
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →