Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Bosch KG 39NXX316

Код товару: 240112
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Bosch KG 39NXX316

Холодильник з морозильною камерою окремо А++ холодильна камера: 279 л морозильна камера: 87 л розморожування морозильної камери: No Frost розміри (ШхВхГ): 60x203x66 см чорний

Ціна: 24553 грн
шт

Опис товару Холодильник Bosch KG 39NXX316

 Холодильник із зоною свіжості hyperFresh Box для ще більш тривалого зберігання овочів та фруктів, а також технологія noFrost - втомливе розморожування залишиться в минулому Овочі тафрукти довше залишаються свіжими завдяки зоні свіжості hyperFresh. Преміальне освітлення LED. Кут відкриття дверей 90°: ідеальне встановлення біля будь-якої стіни, максимум комфорту та гнучкості. varioZone: можливість індивідуального компонування простору морозильного відділення. Продукти харчування гарантовано залишатимуться свіжішими довше: технологія freshSense. Залежно від коливань зовнішньої температури та частоти відкривання дверцят у холодильному відділенні регулюється температура. Інтелектуальні датчики freshSense миттєвореагують зміну температурних налаштувань, коригуючи температуру. Стала температура: функція superCooling. Ви можете використовувати функцію швидкого охолодження superCooling для швидкого зниження температури у холодильному відділенні до +2 °C. Це запобігає нагріванню вже охолоджених продуктів. Технологія noFrost: не витрачайте дорогоцінний час на розморожування. Технологія noFrost передбачає видалення вологи з повітря всередині приладу за допомогою спеціальної системи обдування. Таке технологічне рішення запобігає утворенню льоду на внутрішніх стінках камери та морозу на продуктах - отже, продукти зберігаються в ідеальних умовах, а Ви заощаджуєте свій час та зусилля.

Холодильник Bosch KG 39NXX316 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Bosch KG 39NXX316 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Bosch KG 39NXX316 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Bosch KG 39NXX316

Встановлення окремо стоїть
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери нижнє
Загальний об'єм, л 366 (корисний)
Об'єм холодильника, л 279
Обсяг морозильної камери, л 87
Колір Чорний
Керування електронне
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Скло
Можливість перевішування двері Є
Рівень шуму Рівень шуму, дБ: 39
Потужність заморожування 14 кг/добу
Додаткові можливості Металева полиця для пляшок. Звуковий сигнал та електронний індикатор відчинених дверей. Система попередження про несправності та критичне підвищення температури за допомогою акустичного сигналу та візуальної індикації. Календар заморожування.
Габарити (ШxГxВ) Ширина, см: 60
Висота, см: 203
Глибина, див: 66

* Технічні характеристики Холодильник Bosch KG 39NXX316 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Bosch KG 39NXX316

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch KG 39NXX316

Код товару: 27395
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326436
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312652
На замовлення, 1-3 дні
Bosch KGN 39VLEB 24725 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →