Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Bosch KAG 93AIEP

Код товару: 240927
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Bosch KAG 93AIEP

Холодильник Bosch KAG 93AIEP – відмінний варіант для Вашої кухні. Місткий і стильний, має сучасні функції. Ідеально впишеться в інтер'єр.

Ціна: 93482 грн
шт

Опис товару Холодильник Bosch KAG 93AIEP

Холодильник Bosch KAG 93AIEP – відмінний варіант для Вашої кухні. Місткий і стильний, має сучасні функції. Ідеально впишеться в інтер'єр.
 
Світлодіодне освітлення
Використання світлодіодів - це абсолютно нова концепція освітлення внутрішньої частини холодильника, що забезпечує рівномірний розподіл світла всередині, без відблисків. Світлодіодне освітлення споживає менше електроенергії, ніж звичайні лампочки, і залишається працездатним протягом усього терміну служби пристрою.
 
NoFrost
Розморожування холодильника вручну може бути дуже стомлюючим та трудомістким. Завдяки новим холодильникам з NoFrost ви можете назавжди видалити це заняття зі свогопереліку справ. Показання вологості повітря постійно записуються у центральний холодильний агрегат, який часто автоматично розморожується. Конденсат, що утворюється, просто виводиться назовні з холодильника, де він випаровується. В результаті функція NoFrost не тільки запобігає утворенню льоду, але й усуває необхідність у ручному розморожуванні.
 
Supercooling
Активація суперохолодження перед покупкою знизить температуру на короткий час, щоб свіжі продукти можна було зберігати за потрібної температури. Температуру можна зменшити, натиснувши кнопку (максимум до 2 °C). Щоб запобігти непотрібному споживанню енергії, функція автоматично вимикається приблизно через 6годин.
 
MultiBox
Висувна скринька MultiBox призначена для зберігання фруктів та овочів - особливо для овочів та фруктів великих розмірів.
 
VarioZone
Ви можете легко зняти всі полиці із загартованого скла в морозильній камері, щоб звільнити місце для зберігання, наприклад, багатоярусного торта або цілої індички. Великі порції, наприклад, піцу для всієї родини, можна без проблем розмістити на скляних полицях.
 
Велика місткість
Якщо вам потрібно подбати про день народження вашої дитини або заморозити весільний торт – у BigBox вам буде достатньо місця. Відмінний вибір для великої родини та любителів порядку в холодильнику. Дуже великий холодильник зморозильною камерою від Bosch - ідеальне рішення для тих, хто потребує багато місця для ідеального зберігання продуктів.

Холодильник Bosch KAG 93AIEP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Bosch KAG 93AIEP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Bosch KAG 93AIEP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Bosch KAG 93AIEP

Встановлення Окремо стоїть
Тип холодильника Side-by-side
Система охолодження No Frost
Розташування морозильної камери Збоку
Загальний об'єм, л 587 л
Об'єм холодильника, л 396 л
Обсяг морозильної камери, л 191 л
Колір Нержавіюча сталь
Керування Сенсорне зовнішнє
Єнергоспоживання 323 кВт/год
Кількість компресорів 1
Кількість камер 2
Кількість дверей 2
Матеріал полиць Загартоване скло
Зона свіжості Є
Рівень шуму 42 дБ
Потужність заморожування 12 кг/добу
Додаткові можливості автоматичне розморожування
швидка заморозка
швидке охолодження
динамічне охолодження
режим відпустки
полиця для пляшок
міні-бар
диспенсер
генератор льоду
захист від дітей
LED освітлення
Габарити (ШxГxВ) 90.8 x 70.7 x 178.7 см

* Технічні характеристики Холодильник Bosch KAG 93AIEP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Bosch KAG 93AIEP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch KAG 93AIEP

Код товару: 362052
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303640
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342222
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →