Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020)

Код товару: 246748
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020)

Компактний, міцний та легкий акумуляторний шуруповерт Bosch IXO VI є ідеальним для вашої домашньої майстерні. Акумуляторна викрутка IXO є одним з найбільш знакових інструментів Bosch і допомагає багатьом поколінням ентузіастів-аматорів.
Працює із шурупами діаметром до 5 мм.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020)

Компактний, міцний та легкий акумуляторний шуруповерт Bosch IXO VI є ідеальним для вашої домашньої майстерні. Акумуляторна викрутка IXO є одним з найбільш знакових інструментів Bosch і допомагає багатьом поколінням ентузіастів-аматорів. Працює із шурупами діаметром до 5 мм. Матовий зовнішній вигляд та світловий ефект надають новій VI версії інноваційний дизайн. Інструмент отримав премію iF Design Award: продукт 2019 року. Розміри викрутки Bosch IXO VI, як і попередніх моделей, дуже компактні. Інструмент і його практична коробка, що штабелюється займають мало місця і можуть легко зберігатися в ящику або на полиці. У комплект поставки входять десять насадок-викруток, тому його можна використовувати з усіма видами гвинтів. Технічніособливості шуруповерта акумуляторного Bosch IXO VI: Функція безступінчастого регулювання швидкості (до 215 об/хв) дозволяє визначати швидкість загвинчування. Ви також можете стежити за станом батареї завдяки індикатору, завдяки якому ви точно знаєте, як довго ви можете продовжувати користуватися викруткою, перш ніж її потрібно буде зарядити. Якщо він починає розряджатися, використовуйте зарядний пристрій micro-USB, який за три години повністю зарядить акумулятор. Електронна система Bosch Electronic Cell Protection (ECP) захищає акумулятор від глибокої розрядки. Реверсивне обертання для закручування та відкручування. Ергономічна рукоятка з неслизьким покриттям зручно лежить у руці.

Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020)

Тип Шуруповерт
живлення Акумулятор
Швидкість обертання 215 об/хв
Напруга 3.6 У
Час зарядки 2 год
Тип картриджа Шестигранник
Ключові риси Підсвічування, Реверс
додаткові характеристики Прогумована рукоятка
Обладнання Шуруповерт
Інструкція
Гарантійний талон

* Технічні характеристики Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH IXO VI (0.603.9C7.020)

Код товару: 224726
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 210526
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362179
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →