Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro

Код товару: 149826
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro

Тип: з аквафільтром / Тип збирання: волога, суха, збирання води / Пилозбірник: аквафільтр / Об'єм пилозбірника: 2,5 л / Розміри: 360х490х350 мм / Вага: 10,9 кг

Ціна: 10406 грн
шт

Опис товару Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro

Багатофункціональний помічник - це дійсно зручно: використовуйте універсальну насадку для звичайних забруднень, турбощітку для складних завдань, насадки для миття - щоб вимити підлогу або диван, а з брудом у найважчих місцях впораються маленькі насадки, які зберігаються в корпусі пилососа. Миючий пилосос BWD421PRO від Bosch має високу потужність 2100 Вт і ідеально підходить для ефективного прибирання та миття будь-яких поверхонь. Завдяки електронному регулюванню ви зможете встановлювати необхідну вам потужність пилососа, щоб щоразу отримувати неперевершені результати збирання. Тепер не потрібно звертатися до спеціальної служби, щоб очистити килим чи меблі. Пилосос має вологу функціюзбирання. Вода з контейнера подається у спеціальну щітку та розбризкується по поверхні. Потім бруд збирається в аквафільтр.

 
Прибирання з аквафільтром без миття забезпечує сухе прибирання, а бруд і частинки пилу осядуть у воді. Додатковий плюс цього фільтрації — зволоження повітря. Але якщо ви хочете повернутись до звичайного прибирання, інженери компанії не забули додатково обладнати пилососи мішками. Чи розлили рідину на підлогу? Не турбуйтеся і довіртеся пилососу, який миттєво позбавить вас від цього клопоту. Одноразово пилосос може усунути до 4 літрів рідини. Фільтр HEPA-13 запобігає попаданню дрібних частинок пилу, бактерій та алергенів назад у приміщення, томуідеально підходить для тих, хто страждає на алергію. Також його легко доглядати, адже очистити його можна безпосередньо під проточною водою. Радіус роботи пилососа - 12 м.

Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro

Тип прибирання Суха/волога
Система фільтрації НЕРА 13
Тип вакуумного очищувача Мішок
Об'єм пилососного очищувача 2.5 л
споживана потужність 2100 Вт
Регулятор потужності На корпусі
Довжина мережевого шнура 6 м
Всмоктувальна труба Сталева телескопічна
Турбо Є
Рівень шуму 75 дБ
Додаткові форсунки включені комбінована (підлога/килим)
щілинна
пилова
для м'яких меблів
паркетна
турбощітка
для збирання води
для миття
додаткова інформація Уловлювач дрібних речей в основній насадці
Надійний та гнучкий шланг Flexi
Відсік для аксесуарів у корпусі пилососу
Ручка для перенесення пилососу
Вага 10,9 кг
Забарвлення Білий чорний
Розміри 360х490х350 мм

* Технічні характеристики Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг BOSCH BWD 421 Pro

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH BWD 421 Pro

Код товару: 159900
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 111225
На замовлення, 1-3 дні
Thomas Helper 10750 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →