Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг Bosch BGN 22200

Код товару: 155315
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг Bosch BGN 22200

З новим пилососом Bosch BGN22200 вагою всього 3 кг прибирання здасться чимось не складним і здійсненним протягом півгодини. Мінімальний розмір, максимальна потужність, продуманий функціонал, все це доповнюється безкомпромісною якістю та надійністю німецького бренду.

Ціна: 4300 грн
шт

Опис товару Порохотяг Bosch BGN 22200

Класичний пилосос для сухого прибирання оснащений мішком для збирання пилу. За бажання можна використовувати багаторазовий текстильний пакет або одноразові паперові пакети, які необхідно просто дістати та викинути без зайвого бруду та пилу. Потужність Bosch BGN22200 в 2000 Вт дозволяє зібрати дрібне сміття навіть із килима з глибоким ворсом. Пилосос дає можливість назавжди забути про крихти, вовну тварин та інші неприємні забруднення в квартирі.

 Пилосос оснащений телескопічною трубкою, з якою він не займатиме багато місця для зберігання, а робота буде зручною для людини будь-якого зросту. Довжина шнура 8 м дозволяє не перемикати техніку в кожній кімнаті, а рухатися в комфортному режимі. Вхідніу комплект насадки для м'яких меблів та важкодоступних місць дозволять пропрацювати всі ділянки в будинку, не залишивши пилу жодного шансу.

 Мотор пилососу Bosch BGN22200 з технологією HiSpin створює особливий повітряний потік і захоплює ще більше сміття з високою швидкістю. Зручний регулятор потужності дозволяє плавно вибирати інтенсивність всмоктування, ідеальну для кожного з покриттів підлоги та меблів. Змотати кабель практично миттєво допоможе автоматичне змотування шнура. А про те, що мішок для сміття наповнився і вимагає очищення або заміни, повідомить сигналізатор.

Порохотяг Bosch BGN 22200 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг Bosch BGN 22200 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг Bosch BGN 22200 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг Bosch BGN 22200

Тип прибирання суха
Система фільтрації Миючий мікрофільтр
Тип вакуумного очищувача мішок
Об'єм пилососного очищувача 3.5 л
споживана потужність 2000 Вт
Регулятор потужності на корпусі
Всмоктувальна труба Телескопічна
Додаткові форсунки включені комбінована (підлога/килим)
щілинна
для м'яких меблів
додаткова інформація Мотор HiSpin з аеродинамічними лопатями Ергономічна ручка Автоматична намотування кабелю Індикатор заміни пилозбірника Кількість коліс: 3 Струм: 16 A Частота: 50/60 Гц
Вага 3 кг
Забарвлення чорний
Розміри 37x29.5x26 см

* Технічні характеристики Порохотяг Bosch BGN 22200 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг Bosch BGN 22200

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bosch BGN 22200

Код товару: 362110
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 246798
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360164
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGLS2BA3H 4386 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →