Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг BOSCH BCH 65 Power

Код товару: 260310
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bosch
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилососи Порохотяг BOSCH BCH 65 Power

Вертикальний+ручний пилосос (2в1) Контейнер 3,3 кг

Ціна: 12814 грн
шт

Опис товару Порохотяг BOSCH BCH 65 Power

Коротше! Без дроту. Без компромісів. Перший акумуляторний пилосос Bosch з продуктивністю прибирання як у традиційного пилососа з дротом Li-ion технологія Bosch: потужні та надійні акумулятори для тривалої роботи. SmartSensor Control: інтелектуальна система оповіщення про необхідність чищення фільтра. Набір аксесуарів Athlet: максимальна гнучкість та зручність прибирання. Завжди під рукою. Бездротовий пилосос може стояти без додаткових пристроїв, що легко впишеться в будь-яке приміщення. Комфорт: легкість у використанні та зручність у зберіганні завдяки малій вазі та системі легкого чищення Easy Clean. Li-ion акумулятори Bosch Розробки Bosch у сфері літій-іонних акумуляторів високо зарекомендували себе середспоживачів. Акумулятори Bosch славляться високою продуктивністю та тривалим терміном служби. Довгий час роботи чудово поєднується з відносно коротким часом заряджання. Висока продуктивність із системою SmartSensor Control. Завжди потребуєте кращих результатів? Система SmartSensor Control постійно контролює стан приладу, щоб переконатися, що він працює на оптимальному рівні. Світлодіодний дисплей показує, коли фільтр потребує очищення, оскільки продуктивність падає. Для постійної високої продуктивності. Бездротовий пилосос може стояти на підлозі без додаткових пристроїв. Завдяки своєму компактному та витонченому дизайну бездротовий пилосос.впишеться у простір будь-якого приміщення. Система EasyClean - швидке та просте обслуговування щітки Валик турбощітки легко виймається для очищення. При необхідності можна швидко очистити валик від сміття для чудових результатів прибирання. Турбощітка HighPower підходить для будь-яких покриттів для підлоги Моторизована щітка HighPower працює зі швидкістю близько 5000 оборотів в хвилину. Це забезпечує ефективний результат очищення на паркеті, плитці та навіть килимі. Максимальна гнучкість завдяки набору аксесуарів Різні аксесуари здатні спростити прибирання у важкодоступних місцях. В комплект входять шланг, плечовий ремінь для перенесення, насадка для оббивки, щілинна насадка та додаткова ручка. Аксесуаридозволяють прибратися у віддалених частинах будинку та навіть у салоні автомобіля.

Порохотяг BOSCH BCH 65 Power Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг BOSCH BCH 65 Power в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилососи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилососи и купити Порохотяг BOSCH BCH 65 Power в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг BOSCH BCH 65 Power

Тип прибирання суха
Регулятор потужності на ручці
додаткова інформація SmartSensor Control: інтелектуальна система оповіщення про необхідність чищення фільтра. Система EasyClean - швидке та просте обслуговування щітки. Моторизована щітка HighPower працює зі швидкістю близько 5000 обертів на хвилину. У комплект входять шланг, плечовий ремінь для перенесення, додаткова ручка. 3 рівня продуктивності
Вага 3.3 кг
Забарвлення Чорний
Розміри 116x28.5x18.5 см

* Технічні характеристики Порохотяг BOSCH BCH 65 Power можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг BOSCH BCH 65 Power

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BOSCH BCH 65 Power

Код товару: 104507
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGS7RCL 12986 грн
Код товару: 105580
На замовлення, 1-3 дні
Bosch BGL 72232 13115 грн
Код товару: 357440
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →