Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок

Код товару: 328531
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bonjour
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Конвективні обігрівачі Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок

Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок - автономний електрообігрівач французької торгової марки Atlantic можна використовувати як основне, так і додаткове джерело тепла.

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок

Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок - автономний електрообігрівач французької торгової марки Atlantic можна використовувати як основне, так і додаткове джерело тепла.
 
Тонкий корпус нагрівальної панелі з оптимізованими гратами забезпечує прискорену циркуляцію повітряного потоку, що дозволяє компактному конвектору швидко прогрівати температуру в приміщенні. Прилад оснащений механічним термостатом високої точності та механічною панеллю керування зі зручним регулятором температури та кнопкою вимкнення.
 
Конвектор розрахований на потужність 750 Вт і передбачає граничну робочу температуру 28°С, мінімальна робочатемпература постачає 7°C. Площа обігріву 7.5 м2 (розрахунок 1 кВт на 10 м2). Вага обігрівача 2/9 кг, висота - 451 мм, ширина - 384 мм, глибина - 98 мм без урахування кронштейна/з огляду на кронштейн 114 мм.
 
Економічність та сучасні технології
Швидке прогрівання та розподіл тепла відбувається за рахунок оснащення конвектора потужним нагрівальним елементом BONJOUR TURBO HEAT 10 з алюмінієвим дифузором та захисною оболонкою з нержавіючої сталі. Наявність дифузора збільшує площу теплообміну та швидкість прогрівання повітря в приміщенні, а передня панель при цьому не перегрівається. Новий, більш тонкий і компактний корпус з оптимізованими гратами спеціально розроблений для прискореної циркуляції повітряногопотоку та оптимального обігріву приміщення площею до 10 м2. При цьому конвектор працює безшумно.
 
Режими управління
В електроконвекторі передбачено механічне керування у двох режимах за допомогою регулятора температури та перемикача. Режим Комфорт надає можливість вибору бажаної комфортної температури або прогріву повітря в приміщенні від 7°С до 28°С. Для встановлення цього режиму кнопку перемикача переводять у положення «І», регулятор температури повертають у положення МАХ і чекають доки повітря в приміщенні прогріється до відчуття комфорту. Після цього регулятор провертають у зворотному напрямку до клацання, і конвектор в автоматичномурежимі забезпечує нагрівання до заданої температури.
 
Режим "Антизамерзання" дозволяє підтримувати мінімальну температуру близько 7°С. Для активізації цього режиму кнопку вимикача залишають у положення «І», а регулятор температури переводять у положення MIN. На всіх режимах нагрівальний елемент не вмикається, якщо температура в приміщенні вище максимально можливого положення термостату.
 
Захист та безпека
Надійний механічний термостат з точністю регулювання +/-0,8 °С вимикається при перегріві, збільшуючи термін служби приладу.
 
Сильному нагріванню поверхні корпусу перешкоджає ТЕН закритого типу з алюмінієвим дифузором тазахисною оболонкою з нержавіючої сталі, тим самим запобігає можливості отримання опіків.
 
Датчик падіння, ступінь захисту IP24 (від попадання бризок), подвійна ізоляція Класу II, заокруглені пластикові куточки роблять використання електроконвектора Bonjour комфортним, економічним та безпечним.
 
Монтаж, сервіс, гарантії
Конвектор - компактний, стильний, не займаючи багато місця, органічно вписується в дизайн приміщення. За допомогою спеціального кронштейна легко монтується на стіну або за допомогою ніжок, що входять до комплекту, встановлюється на підлогу.
 
Ця модель електричного конвектора розрахована на багаторічний період експлуатації.Виробник дає 2 роки гарантії на роботу цього приладу.
 
Особливості та переваги:
  • Розрахований на тривалий термін експлуатації
  • Датчик падіння, вимкнення при перегріві, подвійна ізоляція Класу II та ступінь захисту IP24 забезпечують безпеку у використанні
  • Потужний нагрівальний елемент та новий, більш тонкий корпус з оптимізованими ґратами забезпечують швидке прогрівання та прискорену циркуляцію теплового потоку
  • Регулювання та фіксація комфортної температури за допомогою поворотної ручки не тільки економлять електроенергію, але й роблять використання конвектора простим та зручним
  • Компактний розмір конвектора та приваблива конфігураціяпанелі легко вписується у дизайн приміщення
  • Висока якість порошкового фарбування корпусу зберігає сяючий білий колір протягом усього терміну експлуатації

Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Конвективні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Конвективні обігрівачі и купити Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок

Тип Конвектор
Опалювальна потужність 750 Вт
Площа опалення 7.5 м²
Термостат Есть
КОНТРОЛЬ Механическое
Параметри встановлення Напольный
Настенный
Захисні функції Влагозащита
Датчик опрокидывания
Защита от перегрева
Класс защиты: IP 24
додаткова інформація Вид нагревательного элемента: трубчатый (ТЭН)
Тип нагревательного элемента: закрытый
Питание: от сети
Количество режимов обогрева: 1
Закругленные углы
Розміри (SHHVKHT) 38.4 х 45.1 х 11.4 см
Вага 2.9 кг
Забарвлення Белый

* Технічні характеристики Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Конвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок

Код товару: 330718
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132099
На замовлення, 1-3 дні
ETALON E1500UE 2752 грн
Код товару: 328532
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →