Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI)

Код товару: 291723
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bolle
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні окуляри Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI)

Ступінь захисту за стандартом EN166 – окуляри захищені від причин поломки, що найчастіше зустрічаються: падіння на землю, вигоряння від сонячного кольору, псування оправи від спеки та корозії / Сертифікований захист від запотівання / Відмінний захист від ультрафіолетової радіації, у тому числі при роботі під світлом ртутних , актинієвих або герміцидних (антибактеріальних) ламп / Гарантований захист від 6 мм уламків, вагою 0,86 грам на швидкості 45 метрів в секунду, що дозволить не переживати про рикошет уламків / Спеціальне покриття, що захищає лінзу від подряпин.

Ціна: 1032 грн
шт

Опис товару Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI)

Захисні окуляри CONTOUR з металевою оправою – це одна з найпопулярніших моделей окулярів на ринку Європи. Поєднують у собі легкість, надійність, міцність та відмінний дизайн. Пиляння PLATINUM. Наноситься на обидві сторони лінзи, не спотворює передачу кольорів, забезпечує високий рівень захисту від подряпин і запотівання. Дужки окулярів виготовлені з двох різних за щільністю матеріалів, це значно покращує комфорт носіння та покращує зчеплення оправи з людським тілом. Прозорі лінзи не спотворюють кольоропередачу та перспективу. Лінзи стійкі до подряпин та запітніння. Забезпечують захист від ультрафіолетового проміння UVA/UVB на 99,9%. Нековзкі носові упори надійно фіксують окуляри і забезпечують підвищений комфорт носіння.

Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні окуляри и купити Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI)

Огляд окуляри
Матеріал кадру пластик
Клас захисту від УФ -променів UVA/UVB на 99,9%
Клас механічного захисту EN166
Матеріал об'єктива полікарбонат
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри тактичні Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bolle CONTOUR, металева оправа, прозорі лінзи, PLATINUM (CONTMPSI)

Код товару: 313569
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313570
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 321393
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →