Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ)

Код товару: 291718
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Bolle
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тактичні окуляри Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ)

Високоякісна полікарбонатна монолінза / Високоміцна нейлонова оправа / Панорамний огляд (кут огляду до 180 град.) / Нековзний фіксатор для перенісся / Регульований ремінець, знімний ущільнювач прилягання до обличчя / Високий рівень захисту від осколків 0 мм. швидкості 120 м/с) / UV-фільтри / Стійкі до розпечених уламків / Захист від подряпин та запітніння

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ)

Французька компанія Bollе є одним із найбільших і найвідоміших виробників оптики для захисту очей. Компанія виробляє оправи та лінзи самостійно, на власних фабриках та заводах у Франції, розробники постійно займаються пошуком, розробкою та випробуванням нових матеріалів, тестуванням зразків та суворим контролем якості продукції, що виробляється. Унікальні, інноваційні розробки, які використовуються для виготовлення захисних окулярів, застосовуються багатьма фірмами в оптичній індустрії.

Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тактичні окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тактичні окуляри и купити Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ)

Огляд окуляри
Матеріал кадру нейлон
Клас механічного захисту Високий рівень захисту від уламків (тест на уламках 6 мм., вагою 0.86 гр при швидкості 120 м/с)
UV-фільтри
Стійкі до розпечених уламків
Захист від подряпин та запітніння
Матеріал об'єктива полікарбонат
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Окуляри тактичні Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bolle Cobra із жовтими лінзами (COBPSJ)

Код товару: 346023
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →