Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3

Код товару: 338156
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Hayabusa Kanpeki
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3

Ідеальний для спарингів: традиційна легка конструкція забезпечує повний діапазон руху та найширше поле зору у своїй категорії. Відкритий верх і вухан забезпечують покращену вентиляцію, щоб ви могли тренуватися сильніше і довше.

Ціна: 12750 грн
шт

Опис товару Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3

 Надійно захищає: традиційний тренувальний шолом, який пропонує повний спектр захисту обличчя та щік, пом'якшуючи удари по голові.

Матеріал: універсальна міцна веганська шкіра з мікрофібри, яка є більш міцною, ніж натуральна шкіра.
Ідеальний для спарингів: традиційна легка конструкція забезпечує повний діапазон руху та найширше поле зору у своїй категорії. Відкритий верх і вухан забезпечують покращену вентиляцію, щоб ви могли тренуватися сильніше і довше.
Універсальний розмір: запатентована регульована T-Cross застібка запобігає небажаному зміщенню шолома та забезпечує індивідуальне прилягання.. Розмір універсальний, підходить для розмірів Small, Medium та Large.
Ефективний і довговічний: шолом Hayabusa створений витримувати удар за ударом. Шолом зроблено майстерно, приділено увагу деталям. Шолом настільки ж міцний та пружний, як спортсмени, які ним користуються.
Опис
Зафіксуйте шолом і відчуйте комфортне та надійне кріплення, шолом залишається на місці незалежно від того, наскільки сильно ви тренуєтесь. Відкритий верх з гнучкою та легкою внутрішньою підкладкою, дозволяє вам неперегріватися в самих виснажливих умовах.
Захищає від бактерій, що викликають запах.
HAYABUSA створює інноваційні продукти високої якості, надихає людей займатися єдиноборствами, щоб бути кращими, здоровішими та сильнішими.
Ми є частиною життя бойових видів спорту та розуміємо жертви, необхідні для досягнення ваших цілей. Протягом багатьох років Хаябуса створювала репутацію як виробник надійних та високоякісних продуктів, завдяки науковим дослідження, та зворотному зв'язку від споживачів.
Мета - підняти планку для всієї галузі, у покращення якості та захисту аксесуарів, з якими ви тренуєтесь щодня. Хаябуса оскаржує статус-кво, переглядає кожен компонент продукту і запитує себе: "Чи можемо ми зробити це кращим?" Це і означає Хаябуса.

Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3

Тип Боксерський шолом
Розмір універсальний
Матеріал натуральна шкіра
Розміри універсальний

* Технічні характеристики Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Боксерський шолом Hayabusa Чорний T3

Код товару: 329220
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329218
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 329217
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →