Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023

Код товару: 337755
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: PowerPlay
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Рукавички для єдиноборств Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023

Боксерські рукавиці для тренувань у повному спорядженні, спарингів і у режимі «бій з тінню». Рукавиці призначені для інтенсивних тренувань спортсменів різної кваліфікації.

Ціна: 2382 грн
шт

Опис товару Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023

 Боксерські рукавички PowerPlay 3023 можуть використовуватися як для тренувань, спарингів, змагань, так і для роботи з боксерськими мішками та грушами.

Ця модель рукавичок виготовлена ​​із високоякісної вольової шкіри преміум класу. Має тривалий експлуатаційний термін. Міцна волова шкіра, оброблена під високою температурою протягом тривалого часу зберігає свій вигляд навіть при інтенсивних навантаженнях. Основними якостями цієї шкіри є м'якість та еластичність.
Внутрішня підкладка виготовлена ​​із тканини з абсорбуючим ефектом, яка ефективно поглинає воду і тому руки навіть за великої кількості тренувань залишаються сухими. Перфорація на долоні забезпечує відмінну вентиляцію.
Зручна та правильно-анатомічна форма рукавиці сприяє правильному положенню руки та великого пальця. Великий палець прикріплений. Широка шкіряна застібка забезпечує зручну посадку руки, а також надійний захист та підтримку зап'ястя. Рукавички зручно одягаються, надійно фіксуються застібкою на липучці.
Спеціальний тришаровий пінний наповнювач створює амортизацію та чудово поглинає удар. Верхня ударна зона – 20-25 мм латексна піна. Середня ударна зона – 7-10 мм меморі піна. Внутрішній шар (біля руки) – 5-10 мм PE піна.
Завдяки цій технології піна найкраще поглинає і розсіює ударну силу суперника і дає можливість завдавати сильних ударів у відповідь. Крім високих функціональних властивостей, рукавички цієї моделі також відрізняються стильним дизайном.Фірмовий логотип витіснений на манжеті рукавички.
Тепер проаналізуємо на скільки унцій вибрати рукавиці.
Якщо є така можливість, то найкращим варіантом буде уточнити безпосередньо у свого тренера, рукавиці якого ваги підійдуть саме вам. Якщо такої можливості немає, скористайтеся такими правилами:
Дітям віком 4-10 років підійдуть рукавички 6 унц. (Слід звернути увагу, що деякі тренери займаються навіть із маленькими дітьми у рукавицях 10 унц., щоб діти одразу звикали до важких рукавиць).
Спортсменам вагою 50-65 кг цілком підійдуть рукавички вагою 10 унцій.
Спортсменам, власна вага яких 65-75 кг, краще використовувати рукавиці 12 унцій.
За ваги спортсменів понад 75 кг підійдуть рукавички 14-16 унц.
Чим важче рукавички, тим складніше вони займатися («тримати руки»). І якщо Ви хочете викладатися на кожному тренуванні на повне, то можете взяти собі більш важкі рукавички.

Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Рукавички для єдиноборств купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Рукавички для єдиноборств и купити Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023

Вага 14
Призначення бокс
Топ -матеріал натуральна шкіра
Фіксація липучка
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Боксерські рукавиці PowerPlay 14 унцій Червоно-чорний 3023

Код товару: 324178
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 324180
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229045
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →