Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Boker Plus

Код товару: 313530
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Boker
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Boker Plus

Boker Smatchet, розроблений полковником Рексом Епплгейтом, був розроблений як вражаючий, негабаритний бойовий ніж, який також може ідеально використовуватися як багатофункціональний аутдор-інструмент.

Ціна: 4320 грн
шт

Опис товару Ніж Boker Plus

 Розроблений полковником Рексом Епплгейтом, ніж Boker Plus Smatchet Micarta був розроблений як вражаючий, негабаритний бойовий ніж, який може ідеально використовуватися як багатофункціональний інструмент в аутдорі.

 
Однак через свої значні розміри бойовий ніж забезпечує порівняно невеликий комфорт при перенесенні. Саме тут на допомогу приходить недавно розроблений Чаком Гедрайтісом ніж Бокер Plus Smatchet Micarta, що поєднує в собі мову дизайну знаменитої класики з перевагами практичної конструкції кишенькового ножа. Цей американський виробник ножів за індивідуальним замовленням займається розробкою та виробництвом високоякісних, практичних ножів з 16років і вже здобув безліч нагород за свої інноваційні розробки кишенькових ножів.
 
Надійний ніж Pocket Smatchet оснащений лезом у формі Spearpoint, виготовленим з VG-10 з обробкою стоунвош. Знімна шпилька для великого пальця на задній частині леза дозволяє зручно відкривати лезо правше і лівше, а міцний замок-лайнер надійно фіксує лезо.
 
Декоративна порожня канавка на лезі продовжується ковзною зеленою рукояттю з мікарти, яка особливо надійно лежить в руці завдяки дрібній текстурі. Міцна кліпса фрезерована із цільного матеріалу і також має поглиблення, характерні для класичного Smatchet. Є отвір для темляка та високоякіснийнейлоновий чохол для зберігання.
 

Ніж Boker Plus Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Boker Plus в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Boker Plus в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Boker Plus

Загальна довжина, мм 235 мм
Тип Складаний
Огляд кишеньковий
тактичний
туристичний
Лезо Сталь
Тип замка Liner lock
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Ніж Boker Plus можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Boker Plus

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Boker Plus

Код товару: 315844
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315846
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317421
На замовлення, 1-3 дні
Buck 4365 грн

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →