Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241)

Код товару: 306231
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Boker
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241)

Ніж Boker Kyoto - сучасний джентльменський ніж для повсякденного носіння, який знайде своє місце в кожній кишені. Клинок виконаний з якісної інструментальної сталі D2 з високим вмістом хрому та вуглецю у складі, що надає їй чудові ріжучі властивості, гарну корозійну стійкість та в'язкість. Клинок витягується за допомогою фліппера та надійно фіксується сталевою пластиною замку liner lock. Модель оснащена системою шарикопідшипників, які спрощують вилучення клинка.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241)

Неймовірно тонкий Boker Plus Kyoto - це сучасний легкий джентльменський ніж із тривимірно фрезерованими лусочками на рукоятці з текстурованого текстоліту G10. Прямий, симетричний дизайн, що не виглядає войовничим, злегка нагадує традиційні стилети. Клинок з D2 з одностороннім заточуванням та високими злегка увігнутими спусками. Відкривається модель із фліппера на шарикопідшипниках. Декоративний титановий затискач тип-ап для правши фрезерований із твердого титану та має поліровану поверхню.

Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241)

Загальна довжина, мм 200мм
Тип Складаний
Огляд Кишеньковий
Scabbard/Czech Відсутнє
Лезо Д 2
Тип замка Liner-Lock
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів Китай/Тайвань
Примітка Накладки на рукоятку виготовлені з текстурованого склотекстоліту G10, що забезпечує надійний хват, навіть мокрою рукою.

* Технічні характеристики Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Boker Plus "Kyoto" (01BO241)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Boker Plus "Kyoto" (01BO241)

Код товару: 265075
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313591
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 320551
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →