Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390)

Код товару: 306235
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Boker
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390)

Boker Plus Kaizen демонструє підходи далекосхідної філософії, що вкоренилися, і переносить їх основні ідеї з духовного на матеріальний рівень. Японський термін Кайдзен складається з складів Кай (зміна, перетворення) і Дзен (на краще) і визначає постійне прагнення вдосконалення. Досконалість стає тимчасовим явищем і є лише проміжною метою постійного процесу змін. Елегантний джентльменський ніж Boker Plus Kaizen відповідає духу часу та переконує продуманими деталями.

Ціна: 2967 грн
шт

Опис товару Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390)

Елегантний джентльменський ніж Boker Plus Kaizen відповідає духу часу та переконує продуманими деталями. Скромність як ознака істинної величі чудово втілюється в мінімалістичному фліппері, який візуально майже зливається з тонким ножем, але при цьому має високу функціональність завдяки своїм зубцям. Сатиноване лезо зі сталі марки D2 зі стійким спокоєм справляється з повсякденними завданнями по різанні та завжди повертається до своєї суті завдяки надійному замку. Гвинт із декоративною віссю є візуальною відправною точкою моделі типу Gentleman Folder, як символ зміни форми та функції, і закінчується прямим отвором для шнурка на кінці ручки. Текстурована рукоятка з нековзного матеріалу G10 зручно лежить в руці та оснащена практичним глибоким затискачем для перенесення. З високоякісним нейлоновим футляром для зберігання.

Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390)

Загальна довжина, мм 180мм
Тип Складаний
Огляд Кишеньковий
Scabbard/Czech Відсутнє
Лезо Д 2
Тип замка Liner-Lock
Забарвлення Чорний
Країна-виробник товарів Китай

* Технічні характеристики Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Boker Plus "Kaizen" (01BO390)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Boker Plus "Kaizen" (01BO390)

Код товару: 339047
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 291965
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317416
На замовлення, 1-3 дні
Buck 3053 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →