Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue

Код товару: 176416
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для тіла Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue

Бодібар має багато різних застосувань – фітнес-тренування, розминка перед основним навантаженням у тренажерному залі, ранкова гімнастика, фізіотерапія.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue

 Опис снаряда

Цей снаряд є гімнастичним ціпком виготовленим з металу, пофарбованого порошковою фарбою, що захищає його від корозії. Зверху бодібар покритий високоякісним неопреном, який забезпечує спортсмену надійний хват і захищає його від металевого холоду. Заглушки із пластику (поліуретану) на кінцях бодібару захищають підлогу від пошкоджень.
 
Як використовувати
По суті, з цим снарядом можна виконувати будь-які вправи практично на всі групи м'язів - присідання для ніг, жима лежачи і стоячи на груди і плечі, тяги до пояса на спину, підйоми на біцепс. І це лише незначна кількість можливих рухів, які при творчомупідході можна збільшити до безкінечності.
 
Як приклад можна навести елементарну вправу, яка дозволяє пропрацювати все тіло. Бодібар тримають широким хватом в опущених руках. Присідаючи, піднімають його у прямих руках над головою, потім повертаються у вихідне становище. Вправа допомагає покращити поставу, опрацьовує мускулатуру ніг та плечового пояса.

Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для тіла купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для тіла и купити Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue

Тип Гімнастичні палиці
Розмір Довжина: 1,20м.
Діаметр: 30 мм.
вага, кг 6 кг
Забарвлення Blue
Матеріали Метал, неопрен, поліуретану (PU).

* Технічні характеристики Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Бодібар 6кг FI-0274-6 Blue

Код товару: 176417
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176418
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275276
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →