Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

BlitzWolf BW-FYE9 Blue

Код товару: 303703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: BlitzWolf
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники BlitzWolf BW-FYE9 Blue

Бездротові bluetooth-навушники BW-FYE9 - це модель, яка має високий ступінь захисту від вологи, ергономічний зовнішній вигляд, компактні розмірні показники, якісні амбушури та доступну вартість.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару BlitzWolf BW-FYE9 Blue

Бездротові bluetooth-навушники BW-FYE9 - це модель, яка має високий ступінь захисту від вологи, ергономічний зовнішній вигляд, компактні розмірні показники, якісні амбушури та доступну вартість. Комплектація упаковки включає USB-кабель, змінні вкладиші різного розміру, кейс-зарядку і мануал. Силіконові насадки зазнали певних змін, і в цій моделі вони є максимально наближеними до ідеалу. Це говорить, що навушники моделі BW-FYE9 не випадуть із вушних раковин навіть за умови інтенсивних тренувань, бігу та іншої активної діяльності. Кейс має компактні розміри, а також корисний магнітний фіксатор, який запобігає небажаному розкриттю чохла. Повний заряднавушників виробляється протягом півтори години. Кейс самостійно заряджається дві години. Що стосується зарядки навушників за допомогою чохла, відновлення гарнітури можна робити двічі. Отже, якщо скласти всі часові показники, сумарно може вийти до дев'ятої години безперебійного прослуховування музики.

BlitzWolf BW-FYE9 Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити BlitzWolf BW-FYE9 Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити BlitzWolf BW-FYE9 Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару BlitzWolf BW-FYE9 Blue

Тип Навушники TWS
Тип дизайну Вкладиші
Метод з'єднання Бездротовий
Версія Bluetooth 5.0
Тип акустичної конструкції Відкриті
Тип кріплення Без кріплення
Дизайн випромінювача Динамічна
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики BlitzWolf BW-FYE9 Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - BlitzWolf BW-FYE9 Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BlitzWolf BW-FYE9 Blue

Код товару: 218556
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303746
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303747
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →