Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black

Код товару: 265619
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Blitzwolf
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black

У TWS навушниках BlitzWolf BW-FLB2 є ігровий режим із мінімальними затримками звуку (65 мс) для забезпечення максимальної швидкості реакції. Щоб активувати його, тричі натисніть на сенсорну кнопку на корпусі навушника. Щоб перейти в режим прослуховування музики, ще раз тричі натисніть кнопку.

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black

Ключові особливості: - Вологостійкість IPX4 - Зарядний кейс 1000 мАг - Низька затримка звуку в ігровому режимі - Bluetooth 5.0 - Сенсорне управління Бездротові технології крокують уперед нарівні з іншою споживчою електронікою. Щороку з'являються ще компактніші моделі з ще кращим звучанням. Бренд BlitzWolf позиціонує свою новинку як ігрові TWS навушники. Чи так це? Давайте розберемося разом, чи гідні вони так зватись. Дизайн Довгий дизайн Bluetooth навушників BW-FLB2 нагадує гарнітуру і, завдяки розташуванню мікрофона ближче до рота, допомагає розпізнавати голос набагато чіткіше і точніше. Додайте до цього реалізоване шумозаглушення за допомогою DSP і отримайте відмінний гаджет длякомунікації. Кожен навушник доповнений логотипом бренду з LED-підсвічуванням. Функції Значний внесок зробив реалізований Bluetooth 5.0, який дарує швидке підключення, стабільне з'єднання та низьке енергоспоживання. Сучасне бездротове з'єднання дарує своєму користувачеві лише приємні емоції від прослуховування музики. BlitzWolf BW-FLB2 має глобальну перевагу над іншими бездротовими моделями у вигляді зарядного боксу з акумулятором на 1000 мАг. У бічній частині корпусу реалізована зарядка формату Type-C, яка дозволяє всього за 1,5 години повністю зарядити його. Отже, загальний час використання навушників із зарядним кейсом становить до 30 годин при середньому рівні гучності. Особливості У TWSнавушниках BlitzWolf BW-FLB2 є ігровий режим із мінімальними затримками звуку (65 мс) для забезпечення максимальної швидкості реакції. Щоб активувати його, тричі натисніть на сенсорну кнопку на корпусі навушника. Щоб перейти в режим прослуховування музики, ще раз тричі натисніть кнопку. Підсумок BlitzWolf BW-FLB2 – це гарні бездротові навушники у своїй ціновій категорії, які підкуповують величезним зарядним блоком на 1000 мАг. Наявність непоганої автономної роботи, Bluetooth версії 5.0, сенсорного керування та шумозаглушення мікрофона для комфортного спілкування робить цю модель привабливим вибором для покупки.

Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black

Тип бездротові
Тип дизайну вакуумні
Метод з'єднання бездротовий
Версія Bluetooth є 5.0
Тип акустичної конструкції закриті
Тип кріплення у вуха
Дизайн випромінювача шумоподавлення мікрофона
Підтримка об'ємного звуку є
КОНТРОЛЬ Сенсорне управління
Додатково Bluetooth 5.0
Час роботи в режимі розмови/музики: 4 години
Радіус дії: 8-10 метрів
Розмір кейсу: 80*44*35 мм.
Час зарядки кейсу: 1,5 години. Час зарядки навушників: 1,5 години. Ємність зарядного кейсу 1000 мАг, ємність батареї навушника 50 мАч. у 3 розмірах
Інструкція англ. мовою.
Забарвлення чорний

* Технічні характеристики Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники BlitzWolf BW-FLB2 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BlitzWolf BW-FLB2 Black

Код товару: 357448
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195827
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 252142
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →