Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601

Код товару: 144778
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Blaupunkt
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електричні зубні щітки Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601

Електрична зубна щітка • для дорослих • форма: класична (Sonic) • живлення: акумулятор

Ціна: 1806 грн
шт

Опис товару Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601

 Звукова зубна щітка DTS601 Blaupunkt є високоякісним, спеціалізованим продуктом, призначеним для людей, для яких власне гігієни ротової порожнини є важливим моментом кожного дня. Ми всі знаємо, що щоденна турбота про здоров'я зубів та ясен необхідна для нас, щоб насолоджуватися гарною усмішкою та свіжим диханням. Крім того, бактерії в роті, за відсутності належної гігієни, можуть спричинити ряд ускладнень для здоров'я, які можуть торкнутися всього організму. Торгова марка Blaupunkt розробила звукову щітку DTS601, щоб користувач міг бути впевнений, що проведене чищення ефективне та безпечне для його порожнини рота. Незважаючи на таку велику кількість вібрації та високуефективність, щітка абсолютно безпечна у використанні. З-за відмінного проникнення в міжзубні проміжки та важкодоступних місць у ротовій порожнині, звукові зубні щітки особливо рекомендуються для людей, що носять ортодонтичні пристосування. 3 РОБОЧИХ РЕЖИМУ Щітка DTS601 пропонує 3 режими роботи, що дозволяє користувачу налаштувати спосіб роботи пристрою відповідно до своїх потреб та уподобань. Після вибору першого режиму - щадного, щітка зменшує кількість вібрації та амплітуду щетинок, які оцінять люди, які страждають на чутливість зубів або мають велику кількість пломб і пломб. Друга програма – повсякденна, рекомендується за умовчанням для повсякденноговикористання більшістю користувачів та пропонує оптимальну продуктивність пристрою. Включаючи третю програму – масаж, голова починає пульсувати, чергувати все швидше та повільніше, масажуючи ясна та покращуючи їх кровообіг. Зручність використання DTS601 оснащений двохвилинним таймером, який дозволяє користувачеві контролювати час, що витрачається на чищення зубів, а також 30-секундним мікротаймером, що інформує про те, коли переходити до наступної зони в роті. Щітка також була оснащена функцією захисту від надмірного тиску на поверхню зуба, знижуючи вібрацію головки. Це оцінять люди з пародонтозом та чутливими зубами.

Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електричні зубні щітки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електричні зубні щітки и купити Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601

Тип Зубна щітка
Призначення Дорослих
Система живлення Акумулятор
Технологія очищення Звукова
Насадки Овал
Особливості Змінні насадки PerfoBrus
Жорсткість щетини Середній щіккості

* Технічні характеристики Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Електрична зубна щітка Blaupunkt DTS601

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Blaupunkt DTS601

Код товару: 300878
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 325756
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 143469
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →