Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Розумні часи Blackview X2 Silver

Код товару: 231492
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Blackview
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розумні часи Розумні часи Blackview X2 Silver

Зовсім недавно світло побачило новий годинник Blackview X2. Компанія і раніше випускала розумний годинник, але ця модель дійсно здатна задовольнити запити навіть найвибагливіших користувачів та покупців. Годинник має дійсно високий рівень автономності, він багатофункціональний і дуже зручний в експлуатації і саме цим підкорили серця величезної кількості покупців.

Ціна: 2107 грн
шт

Опис товару Розумні часи Blackview X2 Silver

  Годинник має високоємну батарею, тому здатний пропрацювати до 10 днів без необхідності підзарядки. Вони дійсно багатофункціональні, володіють усім необхідним набором функцій та можливостей. Відмінний варіант для спортсменів, тому що гаджет має дев'ять основних режимів. Дуже прості та зручні у використанні. Встановлено операційну систему Андроїд, звичну для багатьох користувачів. Є можливість управління плеєром, є оповіщення про виклики та повідомлення. Загалом, дуже зручний, корисний та зручний гаджет, який зможуть оцінити багато хто. Дизайн цього годинника більш ніж стильний. Корпус круглий, виготовлений із удароміцного пластику та металу. Корпус не боїться вологи, годинник навіть здатнийвитримати нетривале занурення у воду. Також вони не бояться ударів та падінь, що дуже зручно, особливо під час подорожей та силових тренувань. Скло годинника - це 2,5D скло Gorilla Glass 3, яке відрізняється високим рівнем міцності і надійності. Його складно подряпати і розбити, тому навіть при щоденному та повсякденному використанні такий годинник гарантовано прослужить довгий час. Цей стильний годинник може стати чудовою прикрасою на кожен день. Вони підкреслять почуття стилю і впишуться абсолютно будь-який образ — від звичайної класики до спортивного і навіть урочистого. Якщо хочете купити цю модель годинника, зверніть увагу на наш інтернет-магазин. Ми пропонуємо якісні товари повигідним цінам, гарантуємо оригінальність та якість. Ми можемо запропонувати вам дійсно оптимальні ціни та швидку доставку Новою Поштою до будь-якого міста України. Ціна такого годинника не маленька — близько 70 доларів. Це новинка, цей гаджет тільки з'явився. Цілком можливо, що згодом вони впадуть у ціні і стануть доступнішими.

Розумні часи Blackview X2 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Розумні часи Blackview X2 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розумні часи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розумні часи и купити Розумні часи Blackview X2 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Розумні часи Blackview X2 Silver

Тип Смарт-годинник
Операційна система Пропрієтарна
Підтримка платформ Android, iOS
Підтримка мобільних пристроїв Android, iOS
Колір справи Сріблястий
Розміри (SHHVKHT) 50 х 45 х 11.8 мм
Вага 40
Діагональний 1.3"
Розширення 240 x 240
Інтерфейси Bluetooth 5.0
ЦП NRF52832
Об'єм побудованої пам’яті Флеш-пам'ять 64 КБ
Оперативна пам'ять 512 КБ
Акумулятор Спосіб заряджання Магнітний з'єднувач
Місткість акумулятора 260 mAh
Час роботи (звичайний режим) 10 днів
додаткова інформація Вібрація, Соціальні мережі, Повідомлення з програм, Повідомлення про дзвінки, Повідомлення про SMS, Електронна пошта

* Технічні характеристики Розумні часи Blackview X2 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Розумні часи Blackview X2 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Blackview X2 Silver

Код товару: 231490
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311415
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 311418
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →