Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow

Код товару: 82751
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Blackview
  • Гарантія: 3 месяца
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мобільні телефони Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow

Тип пристрою: смартфон; GSM; 3G; 4G (LTE); ОС: Android v 6.0; Кількість SIM-карт: 2 SIM; Режим роботи SIM-карток: поперемінний; Корпус: моноблок; Дисплей ("): 4.7; Роздільна здатність (пікс): 1280х720; Сенсорний екран; Скло Gorilla Glass; Співвідношення дисплей/корпус (%): 49; Процесор (МГц): 1300

Ціна: 4945 грн
шт

Опис товару Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow

 

 
 
BV6000s - стильний гаджет для любителів подорожей
Чудові показники захисту та міцності смартфона Blackview BV6000s роблять його одним із найкращих у своєму роді. Завдяки якості складання, розширеному набору функцій та характеристикам, гаджет чудово впишеться в арсенал часто подорожуючої та активної людини.
 
Рівень захисту IP68 допомагає BV6000s виживати в найсуворіших погодних умовах
 
Одна з головних переваг BV6000s - ступінь захисту пристрою. Надійний та ударостійкий смартфон має рівень водонепроникності IP68. З BV6000s ви можете робити фотографії будь-коли і де завгодно, у тому числі під дощем або підводою.
 
Моментальний знімок — однією кнопкою
 
Для запуску режим зйомки, як і для створення знімка, достатньо одного кліка. Натисніть та утримуйте кнопку протягом 2-4 секунд для входу у відеорежим. Натисніть один раз на кнопку живлення, щоб вийти з режиму зйомки.
 
Переваги двох SIM-карт
 
В BV6000s є два слоти під SIM-картки. Це незаперечна перевага девайсу. Воно дозволяє одночасно використовувати найвигідніші послуги стільникового зв'язку від різних мобільних операторів. При цьому ви заощаджуєте свій час та гроші. Dual-SIM позбавить вас необхідності вибирати між корисністю і задоволенням.
 
Corning Gorilla Glass 3
 
Дисплей BV6000sзахищений склом Corning Gorilla Glass 5-го рівня 3-го покоління. Унікальна структура скла та технологія його виготовлення дозволяють користуватися сенсорним екраном смартфона, навіть якщо ви в рукавичках.
Об'єктив камери 8.0 Мп з високою роздільною здатністю
 
Смартфон оснащений двома камерами, фронтальною камерою 2.0 Мп з кутом 85˚, яка відмінно підійде для відео дзвінків. І високоякісною основною камерою 8.0 Мп із великою апертурою f/2.0.
 
Креативна технологія NFC
 
Вбудована технологія NFC надає можливість здійснити бездротове з'єднання більш простим, швидким та зручним способом. Переваги технології дозволяють здійснювати передоплату проїзних квитків,отримувати електронний доступ та здійснювати оплату кредитною карткою. Серед відмінних рис технології NFC — висока швидкість передачі даних.
 
Акумулятор BV6000s є ємним і надійним
 
Літій-полімерний акумулятор BV6000s ємністю 4500 мАг відрізняється надійністю та тривалішим терміном служби. Час роботи телефону в режимі розмови – близько доби. Смартфон здійснює підтримку технології швидкого заряджання Fast Charge. Fast Charge дозволяє повністю заряджати ваш смартфон не більше ніж за 4 години.
 
Швидке та точне визначення вашого розташування
 
Підтримка GPS+GLONASS забезпечує вашу безпеку в той час, як ви досліджуєтемир. Технологія смартфона дозволяє швидше визначити ваше місцезнаходження через супутникову навігацію. І, крім того, зменшує розміри "мертвих зон".
 
Сенсор атмосферного тиску
 
Люди, які захоплюються альпінізмом, безперечно оцінять вбудований сенсор тиску. Сенсор безпомилково обчислює висоту підйому в горах за допомогою вимірювання атмосферного тиску.
 
Стильне поєднання суворих матеріалів корпусу BV6000s
 
Поєднання полікарбонату та світловоду гарантують високу міцність та міцність рамці корпусу смартфона. Термопластичний поліуретан TPU має чудовий амортизуючий ефект, який захищає ваш гаджет відпошкоджень.
 
А жорсткі матеріали, з яких виготовлений каркас пристрою, ефективно захищають BV6000s та гарантують підвищену стійкість від ударів та подряпин.
 
Android 6.0. Marshmallow та адаптований Ul
 
Android 6.0. Marshmallow та адаптований Ul – це новий досвід при роботі зі смартфоном. А вбудована функція "Натисни і говори" (TTM) служить як переговорний пристрій незалежно від відстані.
 
Чотириядерний процесор MT6735A 1.3 ГГц
 
Чотириядерний процесор MT6735A 1.3 ГГц забезпечує надшвидку роботу пристрою. Покращений системний контролер BV6000s сприяє чудовій продуктивності та відсутності лагів при обробціпроцесів. Він також допомагає зменшити енергоспоживання смартфону на 30%.
 
ARM Mali-T720-MP2 має частоту 450 МГц, що вигідно відбивається на роботі із зображеннями.
 
2 Гб оперативної та 16 Гб вбудованої пам'яті - серед найбільш високих специфікацій мобільних телефонів. За таких характеристик швидкість роботи смартфона може створити для користувача відчуття польоту.
 
Зручний попутник
 
Окрім основних функцій, BV6000s пропонує послуги датчика освітленості, наближення та акселерометра. На додаток до його високої технологічності, цей гаджет міцний, практичний і дуже невибагливий. Смартфон стане вірним супутником у довгих ділових поїздках та уподорожі.

Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мобільні телефони купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мобільні телефони и купити Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow

Тип пристрою смартфон
Операційна система Android v 6.0
Показувати 4.7"
ЦП 1300 МГц
Кількість ядер процесора 4
Відеоприскорювач / ARM Mali-T720 /
Оперативна пам'ять 3048 МБ
Матеріал корпусу пластик
Кількість SIM -карт 2 SIM
Функції пам'яті 16 ГБ
Слот для карт пам'яті / microSD /
Макс. об'єм картки 32 ГБ
Камера 8 МПікс
Роздільна здатність (основна) 3264x2448 пікс
Камера (фронтальна) 2 МПікс
Доступ в Інтернет GPRS
EDGE
Wi-Fi
Bluetooth / v4.0 /
USB хост
NFC-чіп
Інтерфейси та з'єднання microUSB
Навушники (3.5 мм)
Тип акумулятора Li-Ion
Ємність акумулятора 4500 мАг
Час у режимі очікування 504 год
Час у режимі розмови 24 год
Час у режимі інтернет-серфінгу 15 год.
Стандарти GSM
3G
4G (LTE)
Вага 248 г
Забарвлення жовтий
Розміри 152.3х81х16.6 мм

* Технічні характеристики Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мобільний телефон Blackview BV6000S Yellow

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Blackview BV6000S Yellow

Код товару: 260741
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302100
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 328078
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →