Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07

Код товару: 216523
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: BLACK&DECKER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07

Автомобільний/ручний пилосос; Контейнер ємність пилозбірника: 0,4 л; Ступенів фільтрації: 2

Ціна: 4429 грн

Опис товару Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07

 Акумуляторний пилосос BLACK+DECKER DVA325JP07 з літієвим акумулятором 10.8 В та турбощіткою для прибирання вовни домашніх тварин. Компактний акумуляторний пилосос з турбощіткою для легкого прибирання вовни домашніх тварин стане незамінним помічником у будинку. Літієвий акумулятор 10.8 В ємністю 2.5 Ач має високу продуктивність забезпечуючи стабільну роботу протягом 15 хв.

 
Знімна турбощітка може бути легко приєднана до пилососа без використання додаткових інструментів. Турбощітка оснащена окремим приводом для максимально ефективного збирання. Гумові щетинки різної довжини та форми мінімізують намотування волосся та забезпечують якісне прибирання м'яких меблів відвовни різних тварин. Ергономічний корпус, мінімальна вага в 0.9 кг та бездротова конструкція забезпечать зручність та комфорт експлуатації у всьому будинку.
 
Пилозбірник об'ємом 500 мл, контейнерного типу (без мішка) з клавішею швидкого від'єднання від корпусу для сухого або вологого очищення пилозбірника та фільтра. Прозорий корпус пилозбірника дозволяє стежити за кількістю зібраного сміття та проводити своєчасне очищення. Кондиціювання повітря – приємний освіжаючий бавовняний аромат під час збирання завдяки спеціальній обробці фільтра грубого очищення. Ароматизація фільтра не змивається водою і присутня на фільтрі від 6 до 9 місяців.

Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07

Тип Автомобільний ручний
живлення Акумуляторний
Об'єм контейнера для сміття 0,5 л
Додатково Літієвий акумулятор 7.2 В ємністю 1.5 Ач; Світлодіодна індикація процесу заряджання; Повітряний потік: 25 аВт
Вага Вага: 0.93 кг

* Технічні характеристики Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг BLACK DECKER DVA325JP07

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BLACK DECKER DVA325JP07

Код товару: 212074
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 134343
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303295
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →