Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF

Код товару: 216524
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: BLACK&DECKER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF

Автомобільний/ручний пилосос; Контейнер; Місткість пилозбірника: 0,4 л

Ціна: 3311 грн

Опис товару Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF

 Акумуляторний пилосос BLACK+DECKER DVA315JF з літієвим акумулятором 10.8 В та ємністю 1.5 Ач має високу продуктивність та мінімальну вагу в 0.9 кг.

Комплект для прибирання підлогових покриттів, що складається зі щітки та складової штанги (складається з 2-х ступенів), дозволяє легко і швидко очистити більше поверхні. Широка щітка може бути приєднана безпосередньо до пилососа або штанги, що дозволить комбінувати прибирання підлогових покриттів або високо розташованих поверхонь. Вбудована щітка та щілинна насадка на соплі пилососа завжди будуть поруч у потрібну хвилину і дозволять легко провести прибирання у важкодоступних місцях.
Прозорий пилозбірник об'ємом 500 мл контейнерного типу (без мішка)для сміття) з опцією швидкого очищення без торкання сміття дозволяє завжди зберегти чистоту ваших рук і забезпечити швидке очищення. Велика клавіша швидкого від'єднання пилозбірника дозволяє легко від'єднати пилозбірник для сухого чи вологого очищення.
Інтелектуальний зарядний пристрій автоматично вимикає процес заряджання, дозволяючи зберігати пилосос підключеним до зарядного пристрою не обмежений період часу.

Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF

Тип Автомобільний ручний
живлення Акумуляторний
Об'єм контейнера для сміття 0,4 л
Додатково Заряджання; Вбудований акумулятор Li-Ion 12 В/1.5 Ач
Вага 0,9 кг

* Технічні характеристики Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг BLACK DECKER DVA315JF

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BLACK DECKER DVA315JF

Код товару: 137431
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 295311
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 258951
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →