Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник BLACK DECKER BHPC220

Код товару: 169630
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: BLACK&DECKER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник BLACK DECKER BHPC220

Інноваційне рішення, що дозволяє позбутися домогосподаркам виснажливого прибирання: компактна електрощітка від BLACK+DECKER зі змінними насадками дозволить легко видалити різні забруднення або очистити кахель та інші поверхні від мильного нальоту.

Ціна: 3311 грн

Опис товару Пароочисник BLACK DECKER BHPC220

Інноваційне рішення, що дозволяє позбавитися домогосподаркам виснажливого прибирання: компактна електрощітка від BLACK+DECKER зі змінними насадками дозволить легко видалити різні забруднення або очистити кахель та інші поверхні від мильного нальоту.

Вібруючи зворотно-поступальні рухи з великою амплітудою коливань дають можливість проводити прибирання сильних забруднень.

Літієвий акумулятор дозволяє заряджати щітку незалежно від ступеня заряду та забезпечує безперервну роботу протягом 45 хвилин на одному заряді. Перша зарядка щітки проходить протягом 10 годин, далі щітка може зберігатися на зарядний док станції не обмежена кількість часу заряджаавтоматично при зниженні рівня заряду.

Система кріплення мікрофібр на липучці забезпечує легку та швидку їх заміну, а різноманітність мікрофібр дозволяє прибирати як делікатні поверхні, так і сильні забруднення, що потребують інтенсивної роботи. Всі змінні мікрофібри можна промити в пральній машині, від'єднавши їх від електрощітки.

Вологозахищена кнопка та корпус дозволяють проводити прибирання повністю занурюючи щітку у воду або під струменем води, а прогумований корпус та ручка дають комфорт та надійне утримання щітки мокрими руками. Дельтоподібна форма підошви щітки для легкого збирання у важкодоступних місцях та великих прямих поверхонь.

Знімна телескопічна штанга дляприбирання високорозташованих поверхонь чи підлоги. Максимальний комфорт забезпечується легким підстроюванням штанги, регулюючи довжину від 80 см до 115 см.

Повністю герметична конструкція та використання високоякісних матеріалів дозволяє використовувати щітку з миючими засобами.

Пароочисник BLACK DECKER BHPC220 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник BLACK DECKER BHPC220 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник BLACK DECKER BHPC220 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник BLACK DECKER BHPC220

Тип щітка
Конструкція Ручна
Потужність Час роботи на одному заряді: 45 хв
Акумулятор: 3.6 В Li-Ion
Розміри: 510 х 120 х 150 мм
Насадки Змінна мікрофібра середньої жорсткості
Змінна мікрофібра з м'якою структурою
Регульована телескопічна штанга
Зарядна док-станція
Ручка для перенесення Є
Габарити (ВхШхГ) 510 х 120 х 150 мм
Вага Вага: 0.58 кг

* Технічні характеристики Пароочисник BLACK DECKER BHPC220 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник BLACK DECKER BHPC220

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BLACK DECKER BHPC220

Код товару: 212063
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 59497
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337509
На замовлення, 1-3 дні
MIDEA MODSC2 4214 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →