Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг BLACK DECKER BHPC130

Код товару: 169628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: BLACK&DECKER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг BLACK DECKER BHPC130

Інноваційне рішення, що дозволяє позбутися домогосподаркам виснажливого прибирання: компактна електрощітка від BLACK+DECKER зі змінними насадками дозволить легко прибрати бруд або залишки їжі з посуду, кухонної техніки або меблів.

Ціна: 1677 грн

Опис товару Порохотяг BLACK DECKER BHPC130

Інноваційне рішення, що дозволяє позбавитися домогосподаркам виснажливого прибирання: компактна електрощітка від BLACK+DECKER зі змінними насадками дозволить легко прибрати бруд або залишки їжі з посуду, кухонної техніки або меблів.

Потужний редуктор забезпечує високу силу обертання багаторазово посилюючи крутний момент двигуна, що дає можливість проводити прибирання сильних забруднень притискаючи щітку до поверхні, що прибирається.

Літієвий акумулятор дозволяє заряджати щітку незалежно від ступеня заряду та забезпечує безперервну роботу протягом 60 хвилин на одному заряді.

Змінні щітки, що чистять, дозволяють проводити прибирання різних забруднень і поверхонь, а швидка системазаміна щіток (без сторонніх інструментів) дозволяє легко змінювати щітки за потреби. Всі змінні щітки можна промити в посудомийній машині, від'єднавши їх від електрощітки.

Вологозахищена кнопка та корпус дозволяють проводити прибирання повністю занурюючи щітку у воду або під струменем води, а прогумований корпус та ручка дають комфорт та надійне утримання щітки мокрими руками. Повністю герметична конструкція та використання високоякісних матеріалів дозволяє використовувати щітку з миючими засобами.

Компактні розміри та мала вага 390 грам для комфортного прибирання у важкодоступних місцях: духовка, мікрохвильова піч тощо.

Порохотяг BLACK DECKER BHPC130 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг BLACK DECKER BHPC130 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг BLACK DECKER BHPC130 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг BLACK DECKER BHPC130

Тип Щітка побутового використання
живлення Батарейки АА 1.5В 4 шт
споживана потужність Час роботи на одному заряді: 60 хв
Акумулятор: 6.0 В Alkaline
Витрата повітря н.д.
Об'єм контейнера для сміття н.д.
Об'єм рідини н.д.
Клас основного фільтра для пилу Пластик
Додатково Висота, мм: 160 мм
Ширина, мм: 80 мм
Довжина, мм: 220 мм
Вага 0,39 кг

* Технічні характеристики Порохотяг BLACK DECKER BHPC130 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг BLACK DECKER BHPC130

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BLACK DECKER BHPC130

Код товару: 134347
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 150971
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345747
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →