Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пароочисник BLACK DECKER BHPC110

Код товару: 149517
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: BLACK&DECKER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пароочисники Пароочисник BLACK DECKER BHPC110

Інноваційне рішення, що дозволяє позбутися домогосподаркам виснажливого прибирання: компактна електрощітка від BLACK+DECKER зі змінними насадками дозволить легко прибрати бруд або залишки їжі з посуду, кухонної техніки або меблів.

Ціна: 2881 грн

Опис товару Пароочисник BLACK DECKER BHPC110

Інноваційне рішення, що дозволяє позбутися домогосподаркам виснажливого прибирання: компактна електрощітка від Black&Decker зі змінними насадками дозволить легко прибрати бруд або залишки їжі з посуду, кухонної техніки або меблів. Потужний редуктор забезпечує високу силу обертання багаторазово посилюючи крутний момент двигуна, що дає можливість проводити прибирання сильних забруднень притискаючи щітку до поверхні, що прибирається. Літієвий акумулятор дозволяє заряджати щітку незалежно від ступеня заряду та забезпечує безперервну роботу протягом 60 хвилин на одному заряді. Змінні щітки, що чистять, дозволяють проводити прибирання різних забруднень і поверхонь, а швидка система заміни щіток (безсторонніх інструментів) дозволяє легко змінювати щітки за потреби. Всі змінні щітки можна промити в посудомийній машині, від'єднавши їх від електрощітки. Вологозахищена кнопка та корпус дозволяють проводити прибирання повністю занурюючи щітку у воду або під струменем води, а прогумований корпус та ручка забезпечують комфорт.

Пароочисник BLACK DECKER BHPC110 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пароочисник BLACK DECKER BHPC110 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пароочисники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пароочисники и купити Пароочисник BLACK DECKER BHPC110 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пароочисник BLACK DECKER BHPC110

Тип Щітка
Конструкція Ручний
Потужність Час роботи на одному заряді: 60 хв
Акумулятор: 3.6 В Li-Ion
Матеріал корпусу Пластик
Насадки Змінна щітка з довгою нейлоновою щетиною
Змінна щітка з синтетичною повстю
Ручка для перенесення Є
Габарити (ВхШхГ) 310 x 130 x 130 мм
Вага Вага: 0.43 кг

* Технічні характеристики Пароочисник BLACK DECKER BHPC110 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пароочисник BLACK DECKER BHPC110

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BLACK DECKER BHPC110

Код товару: 332632
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 260292
На замовлення, 1-3 дні
Zelmer ZST 1300 3311 грн
Код товару: 212063
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →