Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP

Код товару: 165126
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: BLACK&DECKER
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP

Вихідний фільтр HEPA (мийний) Час роботи на одному заряді 58 хв Колір Сірий / Фіолетовий

Ціна: 11954 грн

Опис товару Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP

Акумуляторний пилосос BHFEV182CP від ​​BLACK+DECKER є універсальним побутовим приладом, призначеним для ефективного та якісного прибирання. Інноваційне рішення в акумуляторних пилососах Black+Decker: система знімного акумулятора дозволяє використовувати акумулятори з іншої техніки та інструментів Black+Decker (модель BHFEV182CP сумісна з іншими акумуляторами Black+Decker 18 В). Комплект поставки без акумуляторів і зарядного пристрою економить кошти на покупку пилососа Система 4-В-1: вертикальний акумуляторний пилосос з турбощіткою для прибирання підлогових покриттів, компактний пилосос з штангою, що подовжує, для прибирання високо розташованих поверхонь, компактний пилосос з турбощіткоюм'яких покриттів, компактний пилосос для прибирання різних поверхонь та меблів При використанні пилососу з Li-Ion акумулятором 18 В ємністю в 2.0 Ач час роботи пилососу на одному заряді становить до 58 хвилин. Фільтрація ЦИКЛОН з фільтром, що миється HEPA в поєднанні з системою очищення фільтра від сміття забезпечує високу силу всмоктування в 38 аВт і очищення пилозбірника і фільтра не торкаючись сміття. Вбудована в пилозбірник система струшування фільтра дозволяє провести очищення фільтра, не виймаючи його з корпусу пилозбірника. Прозорий корпуспилозбірника дозволяє стежити за кількістю зібраного сміття та проводити своєчасне очищення Регульована швидкість повітряного потоку та швидкості обертання турбощітки (3 режими) дозволяє оптимально підібрати режим роботи, для якісного прибирання та оптимальної витрати заряду акумулятора. Індикатор рівня заряду акумулятора дає інформацію про рівень заряду акумулятора, попереджаючи про низький рівень, а також відображає процес заряджання інформуючи про рівень накопиченого заряду акумулятором під час заряджання. Можливість від'єднання акумулятора дозволяє заряджати резервний акумулятор окремо від пилососа і при необхідності збільшити час збирання замінюючи акумуляторипо черзі. Індикатор засміченості фільтра автоматично визначає ступінь засміченості фільтра та дає рекомендації щодо необхідного очищення для забезпечення високої сили всмоктування. Світлодіодне підсвічування турбощітки. Чотири потужні світлодіоди покращують видимість забруднених поверхонь мінімізуючи кількість пропущених ділянок підлогового покриття. Турбощітка оснащена системою захисту від перевантаження: у разі блокування турбощітки при намотуванні ниток або довгих волокон обертання щітки автоматично відключиться для запобігання перевантаженню приводу та зниження ризиків пошкодження килимових покриттів.

Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP

Тип Акумуляторний пилосос
живлення Акумулятор
Додатково Акумулятор 18 В
Конектор для кріплення аксесуарів на пилососі
Зарядна док-станція
Настінний адаптер для зарядної док-станції
Настінне кріплення (2 дюбелі, 2 гвинти)
Вага Вага
3.1 кг
Вага в упаковці
Вага: 4.89 кг

* Технічні характеристики Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг BLACK&DECKER BHFEV182CP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BLACK&DECKER BHFEV182CP

Код товару: 154231
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362191
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 212071
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →