Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA)

Код товару: 240136
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Birzman
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Велоаксесуари Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA)

Maha Push and Twist V продовжує лінійку дорожніх та міні-насосів Birzman, в яких використовується розумний клапан Push and Twist. Щоб закріпити його на ніпелі, просто надягніть насадку на ніпель, потягніть кільце вгору і поверніть його на один оберт, щоб створити герметичні з'єднання. Потягнувши за кільце - швидко від'єднайте насос від ніпеля та з мінімальними втратами повітря.

Ціна: 1978 грн
шт

Опис товару Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA)

Maha Push and Twist V продовжує лінійку дорожніх та міні-насосів Birzman, в яких використовується розумний клапан Push and Twist. Щоб закріпити його на ніпелі, просто надягніть насадку на ніпель, потягніть кільце вгору і поверніть його на один оберт, щоб створити герметичні з'єднання. Потягнувши за кільце - швидко від'єднайте насос від ніпеля та з мінімальними втратами повітря. Birzman не заощаджує на довжині шлангу. Вдвічі довший за шланг, закріплений за допомогою гачка в основі, має достатньо довжини, щоб дотягнутися до велосипеда на стенді. Циліндр насоса виготовлений з алюмінію. Ручка та основа - пластикові. Широка, на трьох ніжках основа забезпечує стійкість на нерівних та м'яких поверхнях. Відмінна конструкціяголовки клапана: натискний та поворотний клапан забезпечує просте та швидке з'єднання з ніпелем, витоку повітря - мінімальні. Працює з ніпелями Schrader так само класно, як і з Presta. З'єднання клапана надійно захищене навіть при високому тиску, а механізм Push Twist не пошкоджує осердя клапана при від'єднанні. Датчик, що легко читається в PSI. Шкала розмічена білим по чорному. Розмітка дуже чітка, добре читальна. Збільшений манометр із регульованою індикацією дозволяє точно вимірювати тиск. Кнопка скидання тиску (CAD) для максимальної точності.

Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Велоаксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Велоаксесуари и купити Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA)

Тип підлоговий насос
Країна виробник Німеччина
Розміри упаковки 75,7 см.
Забарвлення сірий
Матеріал фрезерований алюміній;
Розміри 75,7 см.
Вага 450 г
додаткові характеристики універсальний клапан оснащений функцією скидання повітря однією кнопкою, що дозволяє регулювати тиск у колесах.

* Технічні характеристики Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велоаксесуар Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Birzman Maha Push & Twist V / сірий / підлоговий (BM17-PT-5-GA)

Код товару: 208850
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186795
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302370
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →