Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA)

Код товару: 302463
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Birzman
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мульти -нитка Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA)

Цей компактний мультитул забезпечить таку ж точність затягування, як повноцінний динамометричний ключ - у разі перевищення допустимого навантаження він видає характерне клацання. Birzman виробляє ідеальні інструменти для використання як у майстерні, так і в дорозі, і M-Torque – компактне рішення для тих, хто цінує точність та акуратність. Коли ви затягуєте болт ключем M-Torque і тиснете великим пальцем на спеціальну кнопку, вона видає характерне клацання у випадку, якщо зусилля перевищило 5 Н-м. Таким чином, ви можете бути впевнені, що болт затягнутий так, як потрібно – як у професійній майстерні.

Ціна: 1305 грн
шт

Опис товару Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA)

Birzman DNA - наявність логотипу на виробі свідчить про те, що товар виготовлений якісно і служитиме своїм власникам довгі роки. Термооброблена легована сталь поєднує міцність, ударну в'язкість і стійкість до зносу. Chrome Vanadium - хром-ванадієва сталь поєднує в собі міцність, протиударні властивості та стійкість до стирання, окислення та корозії. Torque Alert - коли ви затягуєте болт, сила, що впливає на великий палець, тисне на бічну кнопку. Коли це зусилля досягне 5 Нм, кнопка видасть клацання, що свідчить про те, що болт був затягнутий до правильного значення моменту, що крутить, як у майстерні. Немає необхідності калібрувати або обслуговувати інструмент, а рейтинг складає до 10000 кліків. Інструмент також має захист IPX4 - вона запобігає доступу до особливо важливих деталей, щоб уникнути їх пошкодження, і як наслідок, неправильної їх роботи.

Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мульти -нитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мульти -нитка и купити Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA)

Інструменти в комплекті Бортування, торкс, динамометричний ключ, шестигранники.
Вага 113г
Обкладинка включена Відсутнє
Застосування Для велосипеда
Тип Набір інструментів
Кількість інструментів 6

* Технічні характеристики Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультінструмент Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Birzman M-Torque Ranger 6 функцій чорний (BM16-MTORQUE-RA)

Код товару: 283613
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 345286
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 273044
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →