Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND)

Код товару: 235931
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Birzman
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Велоаксесуари Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND)

Підлоговий насос Birzman Grand-Maha Push Twist V – це оптимальний варіант для любителів довгих поїздок, проте його міцність дозволяє використовувати пристрій у щоденному режимі. Пристрій має манометр, на якому можна регулювати індикацію тиску. Для максимальної точності передбачена кнопка скидання тиску повітря (CAD).

Ціна: 2160 грн
шт

Опис товару Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND)

Підлоговий насос Birzman Grand-Maha Push Twist V – це оптимальний варіант для любителів довгих поїздок, проте його міцність дозволяє використовувати пристрій у щоденному режимі. Пристрій має манометр, на якому можна регулювати індикацію тиску. Для максимальної точності передбачена кнопка скидання тиску повітря (CAD). особливості: Висока потужність; Унікальний дизайн; Тривалий термін служби. Технології: CNC-Machined – надійність деталей досягається за допомогою найвищої точності обробки металу на CNC-верстатах. CAD-System – універсальний клапан оснащений функцією скидання повітря однією кнопкою, що дозволяє регулювати тиск у колесах. Evolved Barrel Structure - розвинена структура виготовлена ​​залюмінієвого сплаву 6061. Прецизійний циліндр та поршневий механізм дозволяють легше проходити повітря за рахунок своєї ергономічності. Спробуйте підняти ручку, і ви побачите, як легко вона самостійно опуститься випускаючи повітря. Алюмінієва конструкція – гарантує високу міцність при низькій вазі. Push Twist - сумісний з Presta та автомобільним (Schrader) ніпелем. Підключення займає мінімум дій, просто встановіть клапан, потягніть кільце вниз і поверніть, щоб зафіксувати на ніпелі. Також легко потягніть за кільце, щоб від'єднати пристрій. Така технологія не шкодить осердя клапана і не пропускає повітря під високим тиском.

Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Велоаксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Велоаксесуари и купити Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND)

Тип підлоговий насос
Країна виробник Німеччина
Забарвлення сірий
Матеріал фрезерований алюміній
Розміри 75,7 см.
додаткові характеристики універсальний клапан оснащений функцією скидання повітря однією кнопкою, що дозволяє регулювати тиск у колесах.

* Технічні характеристики Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Велоаксесуар Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Birzman Grand-Maha Push & Twist V/ підлоговий / сірий (BM17-PT-5-GA-GRAND)

Код товару: 208850
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 186795
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302370
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →