Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3

Код товару: 187714
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Белорус
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Розпилювачі Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3

Форма Білорусь МТЗ АТ-16/3 обтічна і повністю повторює контури людського тіла. Такі закладені конструктивні параметри повністю виключають ортопедичні навантаження на спину та окремі ділянки хребта, що зберігає ваше здоров'я.

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3

 Білорус МТЗ АТ-16/3 має високу продуктивність і не потрібне часте заливання в бак розчину, оскільки ємність бака становить до 16 літрів і тому однієї заправки вистачає на великий обсяг роботи. Тривалість роботи також забезпечує надійний акумулятор, укомплектований спеціальним пристроєм для заряджання. Такий пристрій підходить, як для обприскувача так і для інших приладів з потужністю 12 В. Білорусь МТЗ АТ-16/3 оснащений особливим датчиком, який сповіщає власника у разі зниження тиску. Крім цього прилад сповіщає про необхідність зарядки при досягненні критичної позначки напруги в 10,5 В. Сопло Білорусь МТЗ АТ-16/3 оснащено надійним захистом від можливого засмічення звикористанням тришарового потужного фільтра. Фільтр при необхідності можна легко зняти і помити, що є відмінною гарантією його тривалого терміну служби та ефективного очищення. Обприскувач обладнаний легкою та зручною у застосуванні міні-помпою. Хоча за розміром пристрій і невеликий, але має підвищені показники своєї продуктивності. При виготовленні обприскувача БЕЛОРУС МТЗ АТ-16/3 використано надійні та високоякісні матеріали, які розраховані на тривалий час роботи. Трубка для розпилення телескопічної форми виготовлена ​​із антикорозійної сталі. Така її конструкція дозволяє без будь-яких зусиль діставати до найвищих за розміром дерев і при цьому радіус.розпилення складає до 12 метрів з можливістю регулювання струменя розпилення. Тому для власника немає жодних проблем проводити якісні роботи з обприскування без пошкодження навіть особливо крихких рослин. Особливості садового обприскувача акумуляторного Білорусь МТЗ АТ-16/3: Вбудований діафрагмовий насос. Акумулятор об'ємом 10 Ач, який дозволяє працювати до 10 годин без підзарядки. Є датчик стану акумулятора. Місткий об'єм бака. Легкість апарату забезпечить нескладну роботу. Обприскувач Білорус МТЗ АТ-16/3 в горизонтальному застосуванні досягає 12 метрів у довжину. Наявність ремінців гарантує зручне носіння за спиною. Можливість регулювати силу обприскуваннязабезпечує регулятор. Обприскувач поставляється із зарядним пристроєм. В наявності також: змінні сопла розпилення, маска для захисту та мірна склянка.

Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Розпилювачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Розпилювачі и купити Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3

Тип Садовий акумуляторний оприскувач
Двигун Електро
Об'єм танка 16.0 (л)
Асортимент розпилення 10.0 (м)
Вага 5.7 (кг)

* Технічні характеристики Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Обприскувач Білорусь МТЗ АТ-12/3

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Білорусь МТЗ АТ-12/3

Код товару: 385431
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 142845
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 145999
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →