Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms

Код товару: 246711
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beyerdynamic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms

Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms - функціональні, легкі, зручні навушники напіввідкритого типу, виконані в красивому та стильному дизайні. Висококласні професійні навушники, ідеальний вибір для задоволення музикою на дорогій апаратурі.

Ціна: 7310 грн
шт

Опис товару Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms

Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms - функціональні, легкі, зручні навушники напіввідкритого типу, виконані в красивому та стильному дизайні. Надійність і довговічність конструкції, комфортність у роботі з пристроєм, хороша звукоізоляція лише мала дещиця всіх переваг цієї професійної моделі.
 
Висококласні професійні навушники, ідеальний вибір для задоволення музикою на дорогій апаратурі. Поєднуючи переваги відкритого акустичного оформлення, навушники Beyerdynamic DT 880 здатні забезпечити кристально чистий і неспотворений звук на діапазоні від найглибших басів до ультразвукового верху.
 
Кристально-чисті, м'які, природні верхи, рівні,і в той же час насичені середні частоти, а також глибокі, яскраві баси роблять звукову картину даної моделі дуже красивою у своїй природності і незабарвленості.
 
Класика серед навушників
Коханці музики гідно оцінять їхнє природне, живе та просторове звучання. Напіввідкриті навушники послаблюють навколишній шум, але не пригнічують його повністю, тому музика в них звучить дуже природно та гармонійно. Компанія beyerdynamic випускає ці навушники протягом 20 років, і досі вони користуються винятковою популярністю.
 
Атмосфера концерту у вашому домі
DT 880 Edition звучить нейтрально та невимушено. Низька компресія, характернавідкритого та напіввідкритого типу навушників, надає звучанню виняткову прозорість з гарною розбірливістю кожного інструменту окремо, що особливо сподобається любителям джазу та класичної музики. Конструкція DT 880 Edition частково пропускає навколишній шум, але послаблює його сильніше, ніж відкриті моделі, як DT 990 Edition.
 
Універсальність
Моделі з імпедансом 32 Ом дуже універсальні і ідеально підходять для використання з мобільними пристроями, такими як смартфони або планшети. Навушники на 250 Ом призначені насамперед для підключення до домашньої стереосистеми. Версія з імпедансом 600 Ом забезпечує максимальну віддачу при підключенні до Hi-Fi системи з особливоюпотужними виходами на навушники або до спеціальних стаціонарних підсилювачів для навушників 
 
Відчуття повного комфорту
Для свого розміру ці навушники дуже легкі і завдяки ретельно підібраним матеріалам зручно сидять на голові. М'які амбушюри з повітропроникного та приємного на дотик велюру перешкоджають запотіванню вух, дозволяючи годинами слухати музику. Зручне оголов'я, міцні алюмінієві тримачі забезпечують надійну та комфортну посадку навушників на голові.
 
Комплектація
Модель DT 880 Edition у будь-якому варіанті виконання (32 Ом, 250 Ом або 600 Ом) комплектується різьбовим перехідником з 3.5 мм на 6.35 мм для використання, наприклад, з професійниммікшерним пультом, а також чохлом на блискавці з високоякісного шкірозамінника.

Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms

Тип Навушники професійні
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Провідний
Тип акустичної конструкції Відкриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Додатково Інтерфейс провідного підключення: 1 x mini-jack (3.5 мм)/1 x jack (6.3 мм)
Діапазон частот навушників: 5 – 35000 Гц
Опір навушників: 600 Ом
Чутливість навушників: 96 дБ
Довжина шнура: 3 м
Вага: 290 г
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Beyerdynamic DT 880 Edition 600 Ohms

Код товару: 307651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348541
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348542
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →