Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ваги підлогові BEURER GS400 White

Код товару: 330291
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Beurer
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ваги підлогові ваги підлогові BEURER GS400 White

Ваги для підлоги BEURER GS400 White - електронні підлогові ваги, які допоможуть вам контролювати свою вагу з максимальною точністю.

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару ваги підлогові BEURER GS400 White

Ваги для підлоги BEURER GS400 White - електронні підлогові ваги, які допоможуть вам контролювати свою вагу з максимальною точністю.
 
Новинка від компанії
Це новинка від компанії електронних гаджетів Beurer, ваги підлоги білого кольору з широким екраном. Ваги сконструйовані за сучасним мінімалістичним дизайном Signature Line, кути завершуються плавними лініями, а сам матеріал має глянсову поверхню. Терези легко чистити і мити від пилу, вони не займуть багато місця і завжди будуть вашим найкращим помічником.
 
Характеристики
Без терезів не обходитися жоден будинок, вони завжди будуть на руку будь-якому мешканцю будинку. З вагами Beurer GS 400 кожне зважування можна перетворити нанезабутній момент. Платформа ваг Beurer GS 400 виготовлена ​​з міцного безпечного скла. Дисплей ваги має великий XL розмір з підсвічуванням для комфортного читання. Велика платформа з білого скла має діаметр всього 8 мм, таким чином ваги здаються дуже крихкими, але насправді витримують до 200 кілограмів ваги.
 
Параметри
Beurer GS 400 оснащені системою Quick Start, яка допомагає терезам запуститися відразу після того, як на них встати. Також, ваги відразу автоматично відключаються, коли на них немає ваги. Beurer GS 400 мають дуже міцний і потужний механізм, який гарантує довгострокову службу ваги, навіть якщо ними користуватися щодня. Можлива також функція індикації перезавантаженнятерезів.
 
Комплектація
Купити ваги Beurer GS 400 можна за доступною ціною і переконуватися в їхній ефективній роботі щодня. Для зручності користувача цифри на дисплеї мають розмір 39 мм. Безпосередньо ваги мають розміри – 31х31х2х8. Вони працюють на трьох батареях на 1.5 Вт. Також, є функція перетворення вагових заходів з кілограмів у фунти або стоуни.

ваги підлогові BEURER GS400 White Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ваги підлогові BEURER GS400 White в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ваги підлогові купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ваги підлогові и купити ваги підлогові BEURER GS400 White в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ваги підлогові BEURER GS400 White

Тип Электронные
Матеріал платформи Стекло
Колір Белый
Максимальне навантаження 200 кг
Точність вимірювання 100 г
Одиниці виміру Килограммы
Граммы
Фунты
Стоуны
Автоматичне вмикання Есть
Автоматичне вимикання Есть
Додаткова інформація Элементы питания: 3 х ААА
Индикация заряда батареек
Индикация перегрузки
Поверхность из небьющегося белого стекла
Большой ЖК-дисплей с подсветкой
Технология включения Quick Start
Габарити (ВхШхГ) 31 х 31 х 2.8 см

* Технічні характеристики ваги підлогові BEURER GS400 White можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ваги підлогові BEURER GS400 White

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BEURER GS400 White

Код товару: 184585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 361968
На замовлення, 1-3 дні
Tefal PP1600 1935 грн
Код товару: 362061
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →