Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Надувні меблі Bestway 67004

Код товару: 160710
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bestway
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Надувні меблі та аксесуари Надувні меблі Bestway 67004

Технологія внутрішньої конструкції матраца Bestway, є запатентованою технологією торгової марки Беств, і являє собою розташовані всередині матаса перегородки у формі склянок.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Надувні меблі Bestway 67004

 Надувний матрац високого класу спроектований з інноваційною внутрішньою системою підтримки. Хвильова структура з поздовжніми циліндрами робить поверхню надувного матраца дуже зручною для сну. Даний тип конструкції дозволяє знизити ефекти прогинання, провалювання та поздовжнього коливання поверхні надувного матраца, поверхня матраца завжди залишається рівною.

Надувний матрац виготовлений з міцного водонепроникного вінілу, зверху та по бічних поверхнях покритий флокованим шаром, що нагадує велюр, який не дозволяє постільній білизні зісковзувати. У комплекті є сумка для перенесення та зберігання матраца.
Модельбез насоса (придбано окремо)накачується за допомогою ручного, ножного чи електричного насоса. Надувний матрац має клапани вдосконаленої конструкції, що дозволяють прискорити процес надування та здування.
Покращена система підтримки отримана в результаті унікальної технології зварювання швів уздовж та поперек надувного матраца. Такий тип конструкції сприяє мінімізації провисання, опускання та коливальних рухів.

Надувні меблі Bestway 67004 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Надувні меблі Bestway 67004 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Надувні меблі та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Надувні меблі та аксесуари и купити Надувні меблі Bestway 67004 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Надувні меблі Bestway 67004

Огляд Матраци
Матеріал Віскоза + Полівінілхлорид
Полівінілхлорид
Обладнання Матрац, латка для ремонту
Розміри 203х22х183 см
Вага 4,85 кг
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Надувні меблі Bestway 67004 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Надувні меблі Bestway 67004

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Bestway 67004

Код товару: 181924
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 164984
На замовлення, 1-3 дні
Intex 64143 1591 грн
Код товару: 254946
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →