Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор BenQ PV270 Black

Код товару: 128143
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: BenQ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор BenQ PV270 Black

Тип матриці: IPS IPS
Інтерфейси: DVI, HDMI, DisplayPort, miniDisplayPort
Час реакції матриці: 5 мс GtG
Яскравість дисплея: 250 кд/м²
Контрастність дисплея: 1000:1

Ціна: 50052 грн
шт

Опис товару Монітор BenQ PV270 Black

BenQ PV270 призначений для професійної обробки відео та зображень. Він відповідає найсуворішим вимогам галузі та стандартам Rec. 709, DCI-P3 та Adobe RGB. Завдяки неймовірній якості кольору і набору потужних інструментів для калібрування зображення, PV270 стане ідеальним інструментом для постобробки відео на будь-якому з її етапів.

Ключові особливості:

  • Великий 27-дюймовий екран з роздільною здатністю 2560x1440 QHD
  • Матриця IPS, 100% охоплення кольорової гами за стандартом Rec. 709 і 96% застандарту DCI-P3
  • Апаратне калібрування кольору
  • Додаток для калібрування кольору Palette Master
  • Функція Brightness Uniformity

Надійна передача кольору на всіх етапах обробки
У моніторі BenQ PV270 реалізовані найсуворіші стандарти відтворення, тому якість зображення та кольору залишаються на максимальному рівні на кожному з етапів процесу. Передача кольорів не змінюється, починаючи з попереднього монтажу, на стадії додавання спеціальних ефектів, корекції кольорів, відомості і до самої фінальної обробки відео. Тому отриманий результат завжди буде на 100% збігатися з тим,що хотіли донести до глядача автори.

Ідеальні кольори
Правильна передача кольору дуже важлива при обробці відео, тому в PV270 є всі необхідні технології і функції, щоб кольори на екрані відображалися максимально точно і природно.

Стандарти передачі кольорів Rec.709 і DCI-P3
Завдяки 100% охопленню кольорової гами за стандартом Rec. 709 і 96% за стандартом DCI-P3 зображення в оброблених вами відеофайлах для цифрового кіно та телебачення високого дозволу виглядатиме саме так, як ви задумали. Крім того, передача кольорів PV270 на 99% відповідає стандарту Adobe RGB, який використовується багатьма дизайнерами.

27-дюймовийширокоформатний екран з роздільною здатністю 2560x1440 (QHD)
Висока щільність пікселів з роздільною здатністю 2560x1440 (QHD) забезпечує чіткість і детальність зображення, що дуже важливо для обробки дрібних елементів і ретельної перевірки файлів. Крім того, на великому екрані можна працювати швидше та з більшим комфортом.

Функція Brightness Uniformity
Для тонкого налаштування яскравості монітора використовується спеціальна апаратура, яка одночасно працює із сотнями невеликих ділянок екрану. Завдяки цьому зберігається рівномірна яскравість на всій площі екрана, а зображення на ньому виглядає набагато природніше.

Сенсор підсвічування
Просунута системаконтролю підсвічування відразу після включення доводить яскравість екрана до оптимальних значень, а потім зберігає її рівномірність і підтримує однаковий рівень яскравості протягом всього терміну служби монітора.

Точне калібрування кольорів
Для професійної обробки відео потрібна дуже точна передача кольору. Завдяки зручним функціям калібрування, реалізованим у моніторі PV2770, його зможе досягти кожен користувач.

Апаратне калібрування кольору
При апаратному калібруванні налаштовується лише чіп у моніторі, який відповідає за передачу кольору. Налаштування відеокарти при цьому не змінюються, а кольори та відтінки на екрані повністювідповідають кольорам оригінального зображення. Отримані результати калібрування можна зберегти в один із двох профілів, які зберігаються безпосередньо в пам'яті монітора.

14-бітна тривимірна LUT таблиця
14-бітна тривимірна таблиця відповідності (3D LUT) покращує точність передачі відтінків гами RGB, півтонів сірого та підвищує загальну якість зображення на екрані.

Delta E≤1.5
У моніторах BenQ PV270 параметр точності кольору Delta E≤1.5 (за стандартом sRGB і Rec. 709), що забезпечує максимально природні кольори на кожному етапі обробки відео. Завдяки цьому глядачі матимуть змогу побачити все саме так, як задумували автори. Студія заощадить час таресурси на стадії обробки, адже кольори при зведенні різних файлів завжди відповідатимуть один одному.

Додаток для калібрування кольору BenQ
Комплектний додаток для калібрування та тестування кольору Palette Master розроблено спільно зі світовим лідерів у цій галузі, компанією X-rite. Підібрати та зберегти набір налаштувань для будь-якої задачі можна за лічені хвилини: безліч параметрів налаштовується у зручному інтерфейсі.

Створено для професіоналів
Ідеальний монітор для постпродакшену – це не лише потужні характеристики. Потрібні по-справжньому інноваційні технології, щоб отриманий результат на 100% збігався з тим, що ви спочаткузадумували.

GamutDuo
Функція GamutDuo дозволяє переглядати відео на екрані монітора одразу у двох стандартах кольору. Порівнювати отримані кольори, не перемикаючись між різними вікнами та режимами, дуже зручно. Крім того, функція підтримує відображення відео з двох різних джерел.
*Функцію GamutDuo можна увімкнути в режимі PIP/PBP (картинка в картинці/поруч із картинкою)

Функція Color Display Clone
З Color Display Clone більше не потрібно гадати, як виглядатиме зображення на екрані в певних умовах освітлення. Вбудований сенсор температури кольору автоматично підлаштовує кольори зображення в залежності від освітлення, щоб вони залишалися саметакими, як ви задумали.
*Потрібна ОС Windows, працює тільки в режимі калібрування

Підтримка 24p
Монітор здатний відтворювати формат 24Р (режим розгортки плівкового кінопроектора) з кадровою розгорткою 72 Гц при підключенні по HDMI, що дозволяє бачити зображення без спотворень і перешкод.
*Підтримується тільки з HDMI

Комплект для розробників ПЗ
Для студій, які хочуть створити власне програмне забезпечення під конкретні проектні вимоги, передбачено набір інструментів для розробників програмного забезпечення з простим і зручним інтерфейсом.

Захистний козирок та ергономіка
Захисний козирок оберігає екран від засвітів та відблисків.Ергономічний поворотний механізм дає можливість працювати із зображенням як у альбомному, так і в портретному режимі.

Монітор BenQ PV270 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор BenQ PV270 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор BenQ PV270 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор BenQ PV270 Black

Діагональний дисплей 27"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 2560 x 1440
Інтерфейси DVI
HDMI
miniDisplayPort
DisplayPort
Час матричної реакції 5 мс GtG
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 250 кд/м²
Контраст дисплея 1000:1‎
Особливості Поворотний екран (Pivot)
USB-концентратор
Регулювання по висоті
Flicker-Free
Частота оновлення 60
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0.233 мм
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 1.07 млрд
Підсвічування WLED
Розмір монітора Габарити з підвіскою: 639 x 254.02 х 417.55-552.55 мм
Габарити без підставки: 542.04 x 639 x 164.25‎ мм
Вага Вага: 7.8 кг

* Технічні характеристики Монітор BenQ PV270 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор BenQ PV270 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BenQ PV270 Black

Код товару: 308756
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 308768
На замовлення, 1-3 дні
Sharp PN-Y496 66220 грн
Код товару: 308767
На замовлення, 1-3 дні
Sharp PN-Q801E 288530 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →