Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор BenQ BL2581T Black

Код товару: 148831
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: BenQ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор BenQ BL2581T Black

Діагональ дисплея: 25"
Максимальна роздільна здатність дисплея: 1920x1200
Тип матриці: IPSIPS
Час реакції матриці: 5 мс (GtG)
Інтерфейси: DVI, VGA, HDMI, DisplayPort, USB
Яскравість дисплея: 250 кд/м²
Контрастність дисплея: 1000:1
Особливості: Поворотний екран (Pivot), USB-концентратор, Регулювання по висоті, Безрамковий (Сinema screen), Flicker-Free
Країна реєстрації бренду: Китай

Ціна: 10922 грн
шт

Опис товару Монітор BenQ BL2581T Black

 BenQ BL2581T – це 25-дюймовий стильний монітор з продуманою ергономікою для комфортної повсякденної роботи. Монітор володіє високою контрастністю, частотою 60 Гц і часом відгуку 5 мс GtG і призначений для виконання різних завдань, які стоять перед користувачем: перегляд відео, робота з документами або інтернет-серфінг.

Співвідношення сторін 16:10
Широкоформатний монітор 16:10 із роздільною здатністю 1920 x 1200 допоможе по-новому поглянути на повсякденні завдання.

Широкі кути огляду з технологією IPS
Однією з переваг IPS-матриці (In-Plane Switching) є точна передача кольорів зображень на екрані монітора BenQ при будь-яких кутах огляду. Розширені горизонтальні та вертикальні кути огляду 178°забезпечують комфортний перегляд контенту та насичену кольоропередачу зображень навіть для кількох користувачів.

Ергономічний дизайн
Ви в будь-який момент зможете повернути монітор на підставці або налаштувати висоту та кут нахилу екрану так, щоб працювати за ним було максимально комфортно.

Безрамковий дизайн для збільшення робочого простору
Малопомітні рамки наділяють монітор стильним безрамковим дизайном, що робить монітор на вигляд тоншим і більшим. Ви можете налаштувати відображення на всій поверхні екрана та насолоджуватися переглядом широкоформатних зображень.

Сертифікація TÜV Rheinland
Монітор BenQ із технологією Eye-Care сертифікований TUV Rheinland, світовим лідером в областісертифікації техніки в галузі безпечної взаємодії між людиною, технологіями та навколишнім середовищем. BenQ – перший бренд у світі, який займається виробництвом моніторів із технологією Eye-Care, роблячи повсякденну роботу за комп'ютером безпечною для зору користувача. BenQ прагне збільшити лінійку моніторів Eye-Care, пропонуючи більше можливостей для комфортної та безпечної роботи протягом усього дня.

Технологія захисту зору Eye-Care
Технологія захисту зору Eye-Care істотно знижує навантаження на очі під час роботи за монітором і дозволяє почуватися комфортніше навіть при тривалому.

Технологія Brightness Intelligence
Технологія Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) автоматичновстановлює рівень яскравості монітора таким чином, щоб зображення на екрані залишалося оптимально чітким і комфортним для ваших очей.

Відмінне зображення
Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) автоматично налаштовує яскравість монітора в залежності від контенту, що переглядається. Темні області стають чіткішими та насиченішими без зайвого висвічування світлих ділянок.

Комфортний перегляд за будь-якого рівня освітлення
Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) за допомогою вбудованого датчика автоматично визначає рівень освітленості приміщення та встановлює рівень яскравості монітора таким чином, щоб зображення на екрані залишалося оптимально чітким, а перегляд найбільшкомфортним.

Технологія Low Blue Light
Кожен монітор випромінює синє світло, яке може призвести до втоми очей. Унікальна технологія BenQ Low Blue Light Plus дозволяє вирішити проблему впливу синього світла на очі.

Технологія Flicker-Free
На звичайних LCD моніторах мерехтіння зображення (флікеринг) відбувається 200 разів на секунду. Таке мерехтіння невиразне органами зору, але тривала робота за таким монітором може призвести до втоми очей і навіть до головного болю. У моніторі BenQ флікеринг відсутній на всіх рівнях яскравості. Робота за цим монітором забезпечить вам більший комфорт для очей та меншу стомлюваність.

Вбудовані динаміки
Незалежно від того, чи переглядаєте ви свій улюблений фільм,працюєте з презентаціями або слухаєте музику, вбудовані динаміки дозволяють насолодитися контентом.

Монітор BenQ BL2581T Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор BenQ BL2581T Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор BenQ BL2581T Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор BenQ BL2581T Black

Діагональний дисплей 25"
Тип матриці IPS
Максимальна роздільна здатність 1920x1200
Інтерфейси DVI
HDMI
DisplayPort
VGA
Час матричної реакції 5 мс (GtG)
Яскравість дисплея 250 кд/м²
Контраст дисплея 1000:1‎
Особливості Поворотний екран (Pivot)
USB-концентратор
Регулювання по висоті
"Безрамковий" (Сinema screen)
Flicker-Free
Частота оновлення 60 Гц
Кут огляду горизонтальний 178°
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 178°
Побудовані -в стовпцях Є
Ставлення сторін 16:я
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7 млн
Веза 100х100 мм
Підсвічування WLED
Розмір монітора Розміри з підкладкою: 548.5 x 230.71 х 428.5-549.1 мм
Розміри без підставки: 385.8 x 548.5 x 59.4 мм
Вага з підставкою: 6.8 кг Вага без підставки: 4.1 кг

* Технічні характеристики Монітор BenQ BL2581T Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор BenQ BL2581T Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BenQ BL2581T Black

Код товару: 312487
На замовлення, 1-3 дні
HP X27c (32G13AA) 11309 грн
Код товару: 217630
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348423
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →