Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE)

Код товару: 222396
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: BenQ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Монітори Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE)

РК монітор • 24» • TN • матове • 1920x1080 • 16:9 • DVI • VGA (D-sub) • HDMI • частота оновлення: 60 Гц.

Ціна: 7052 грн
шт

Опис товару Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE)

 Монітор BenQ BL2483T корпоративний монітор з технологією Eye Care. Висока якість зображення та продумана ергономіка для комфортної щоденної роботи. Ергономічний дизайн Регулюйте висоту, нахил, поворот, положення дисплея для створення ідеальних умов роботи та комфортного перегляду контенту. Технологія BenQ Eye-Care Технологія Eye-Сare дозволяє значно знизити навантаження на очі, забезпечуючи максимальний комфорт навіть при тривалій роботі. Сертифікація TÜV Rheinland Монітори BenQ з технологією Eye-Care ретельно перевірені на відповідність нормам безпеки для користувачів та отримали сертифікацію TÜV Rheinland, яка підтвердила ефективність технологій Flicker-Free, Low Blue Light. Технологія BrightnessIntelligence Технологія Brightness Intelligence Technology (B.I.Tech.) автоматично встановлює рівень яскравості монітора таким чином, щоб зображення на екрані залишалося оптимально чітким і комфортним для ваших очей. Відмінне зображення Технологія Brightness Intelligence (B.I.Tech.) автоматично налаштовує яскравість монітора в залежності від контенту, що переглядається. Темні області стають чіткішими і насиченішими без зайвого висвічування світлих ділянок. Комфортний перегляд за будь-якого рівня освітлення Технологія Brightness Intelligence (B.I. Tech.) за допомогою вбудованого датчика автоматично визначає рівень освітленості приміщення та встановлює рівень яскравості монітора таким чином, щоб зображення на екранізалишалося оптимально чітким, а перегляд найкомфортнішим. Технологія Low Blue Light Технологія Low Blue Light блокує шкідливий синій діапазон видимого випромінювання та ефективно захищає очі від втоми та роздратування. Режим ePaper Режим імітації електронної книги забезпечує відтворення чіткого тексту та відповідну яскравість екрана для комфортного читання. Технологія Flicker-Free Технологія Flicker-Free нейтралізує шкідливе мерехтіння, характерне для звичайних LCD моніторів, запобігаючи навантаженню на очі. Режим Color Weakness Режим BenQ's Color Weakness дозволяє людям з ослабленим сприйняттям кольорів налаштовувати на моніторі кількість червоного або зеленого за допомогою червоних і зелених фільтрів. Як тільки ці кольори будутьзбалансовані, режим забезпечить комфортний перегляд для всіх користувачів та допоможе чітко розрізняти кольори. Крім цього, BenQ's Color Weakness допомагає покращити якість перегляду людям з протаномалією (недостатня чутливість до червоних тонів) та дейтераномалія (недостатня чутливість до зеленого спектру), дозволяючи регулювати рівень квітів, що відсутні. Екологічна сертифікація Монітори BenQ є екологічно безпечним рішенням, що підтверджується сертифікатом TCO та сертифікатом EPEAT.

Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Монітори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Монітори и купити Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE)

Діагональний дисплей 24
Тип матриці ТН
Максимальна роздільна здатність 1920x1080
Інтерфейси HDMI
Час матричної реакції 1 мс
Побудований -тюнер Ні
Яскравість дисплея 250
Контраст дисплея 1000:1 (12 000 000 : 1)
Особливості чорний, Технологія усунення мерехтіння, Технологія з низьким випромінюванням синього світла, Інтелектуальне регулювання яскравості
Частота оновлення 60
Кут огляду горизонтальний 170
Покриття Матове
Кут огляду вертикальний 160
Ставлення сторін 16:я
Розмір пікселя 0,277
Забарвлення Чорний
Максимальна кількість кольорів 16.7
Веза + (ВАГА 100)
Підсвічування WLED
Розмір монітора 534.43x565x237.98
Вага 5,5

* Технічні характеристики Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Монітор BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на BenQ BL2483T Black (9H.LHYLB.QBE)

Код товару: 325865
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 50831
На замовлення, 1-3 дні
LG 22MP65HQ-P 7482 грн
Код товару: 221129
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →