Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow))

Код товару: 177005
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Benlee
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лапи та маківари Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow))

Лапи тренерські гнуті BENLEE JERSEY JOE (yellow/blk) – сьогодні є найбільш затребуваними серед спортсменів та тренерів у всьому світі.

Ціна: 3440 грн
шт

Опис товару Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow))

 Гнуті лапи підходять для всіх видів контактних єдиноборств. За рахунок своєї гнутої форми вони добре збивають удари і дозволяють відпрацьовувати комбінації та зв'язки будь-якої складності. Високоякісна, натуральна шкіра, з якої виконані лапи, витримує значні механічні навантаження та надає їм високу міцність та довговічність. Внутрішнє набивання виконане із попередньо вигнутої піни, яка ефективно поглинає силу удару та забезпечує необхідний рівень захисту рук. Лапи мають кишеню для рук із відкритими пальцями. Надійна фіксація лап на зап'ястях рук, зручність утримування «кульки», що додатково поглинає удари в центрі рукавички лапи та ергономічна внутрішня.оздоблення лапи забезпечують комфортне та безпечне проведення тренувань. Тренерські лапи в боксі якнайкраще підходять для імітації справжнього бою, надають можливість опрацювати точність, швидкість і силу ударів (особливо сильних і точкових, як по «мішені»), відточити техніку завдання ударів, опрацювати ударно-захисні комбінації. Тренер у своїй може перевірити реакцію тренованого на зустрічний удар, реакцію удар і утримання високого темпу ударів. На внутрішній частині лап окреслено коло для встановлення точних ударів.

 

Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow)) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow)) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лапи та маківари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лапи та маківари и купити Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow)) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow))

Топ -матеріал натуральна високоякісна шкіра
Тип Лапи
Наповнювач Піна
Забарвлення чорно-жовтий

* Технічні характеристики Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow)) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лапи/маківари Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow))

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Benlee JERSEY JOE Black/Yellow (197012 (blk/yellow))

Код товару: 331809
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331811
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 331815
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →